}

Jom usha entry ini

My Portfolio

Views
Assalammu'alaikum :)

First please >click< this :-

Hari tu ada aku edit blog someone dalam → Entry ni ! dan juga → Entry ni ! . Then ada orang minat nak suruh aku edit .
Katanya :-

Haha , memang kena bagi la . Kalau tidak nak bayar camna kan ? Bagi yang minat boleh lah contact aku di page Kak YaYa or pm di Facebook Dayah Danisha . 

 Aku nak review serba ringkas mengenai hasil kerja tangan aku dalam mengedit blog .support u allz amatlah besar jasanya.mari kite layannn.....








Tema dia biru . Ada perubahan yang owner blog tu ubah example warna post yang sebenar putih ditukar ke biru , footer tu warna seakan gray ditukar ke hitam . Mybe lepas ni ada lagi pembaharuan . Jom tengok blog >Sabrie SayBer< dengan lebih jelas . 

Hanya serius order yang akan dilayan... 
Sejujurnya, aku masih belajar untuk fahami segala koding html ini . Namun , doakan aku moga dapat menghasilkan sesuatu yang lebih kreatif lagi selepas ini . Amin. Terima kasih kalian..:)

Update : 24/11/2012

Dari blog Gadis Bunga . Owner suruh aku design doodle dia untuk icon shoutbox dia n' suruh buat slide shoutbox juga .


Harga yang dicas just RM5 sahaja .
♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

3 comments:

damas said...

it's really nice, kawan :)

SuDu Biru said...

thanks kakYaYa.. :) GoodLuck forever!!

QasehnyaRania said...

good luck :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer