}

Jom usha entry ini

Entry kosong ~

Views

Wahh ! aku sudah kebosanan . Malam yang memenatkan . Bukan malam tapi pagi da ! Jam menunjukkan 6.26AM . Kawan aku gaduh nak buat blog juga . Apa salah nya kan tolong sesama kawan . Letih oOo ajar orang yang tak tahu satu apa pasal blog ne .


Aku kasi freebies dekat kawan aku time dia pandai laa bab coding code2 yang sedia ada tu . Macam aku purple , dia minta kuning . Dia kata suka kuning , aku kasi jela . Warna kuning yang aku tak minat tu la yang dia mintak .  Tu pun buat paling ringkas . Arhh !! lenguh nya badan . Korang tahu dari semalam aku tak tido sebab err... hehe... Rahsia..

Sambil-sambil buat blog dekat kawan sempat lagi aku edit gambar aku . Serius aku edit paling tercincai !  Haha , guna muzy je pun . Nak try gak jadi camna. Rupanya mereka edit lagi cantik ! Haha , jeles nya aku . 


Muka aku ditumbuhi misai ? What ?! Haha wahtever lah. Adoiy , ngantoknya . Nak bobok ! XD Mengada betul . 

Kepada Hanif Joe thanks to me laa  for create a blog for you ! :D Ngantuk da mula menguasai diri tapi tak nak tido . (~ ̄▽ ̄)



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

14 comments:

Hanif Joe said...

tima kaseh ku ucap kpada kwan ku dayah kerna sudi wt blog kt ak
dari semalam smpai la ke pagi akhirnya siap jgk,,,skali lg joe ucap tima kaseh..klau ajin tolong edit blog joe bg cntik..nk wrna kuning

Dayah Danisha said...

@Hanif Joe tengok kan ? kuning lagi . Dapat demam kuning la lepas ne . Haha... BTW sama2 >,<

Hanif Joe said...

@Hanif Joehahaha x demam kot,haha..bwu pertama kali da blog,,,edit tau bg cntik eh dayah

Dayah Danisha said...

@Hanif Joe :)

Hanif Joe said...

dh kul 7.30,,asa kejap jee..mata pon x ngntok lagi..hehhee

Dayah Danisha said...

@Hanif JoeYala tu

Hanif Joe said...

apaaa2 pn tima kaseh kerna sudi layan karenah joe yg terok nie...werk

Dayah Danisha said...

@Hanif Joe ^_^

Hanif Joe said...

k la nk tido dulu
k bye salam

Dayah Danisha said...

@Hanif Joewsalm

M@M@ SH@RIDZ said...

elok tu... tolong-menolong..... @Hanif Joe bagi upah x?

salam BW

http://memoriessharidz.blogspot.com

Dayah Danisha said...

@M@M@ SH@RIDZ xbgi pun mama... kedekut betul dia tu

Hanif Joe said...

mna da kedekut
dayaH nk HadiaH pa?

Dayah Danisha said...

@Hanif Joe upah laa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer