}

Jom usha entry ini

Orang tempah aku edit blog .

Views

Sekali lagi aku tak tidor sampai ke pagi . Aku edit untuk Hanif Joe . Korang tak tahu sape dia ? Ne hah budak yang malam tu kacau aku tu dalam ---> Entry ne ! . Penat tu boleh la. Aku mintak bayaran RM 10 untuk full edit . 

See ?

 Bahagian atas
Bahagian bawah

Tema kuning ! Arrrghhh !!! Tak suka . Tapi terpaksa juga la tatap warna kuning tu. Bweekk ! Ahh ! Abaikan . Yang penting tak gadoh dah tengok . Hehee.. Nak blogwalking sat2 je . Hehe. Kejam nye aku ! Sorry to say ~

Sebenarnya masih tak puas lagi dengan Blog Hanif ne. Err "" =_=! Kalau rajin aku tambah2 yang mana aku rasa tak cukup . To Hanif : Maaf kalau burukkk !


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

13 comments:

cerita best said...

untung la hahaha dayah pakai pe kt blog dya blog skin ke

Dayah Danisha said...

@cerita best merepek je la pk joe ne . template laa..

D i n said...

terer edit eh :D

Mila Ahmad said...

boleh buat duit ni.

Hanif Joe said...

haha,cntik edit..sya suka......klau ajin tmbah laaaaaa

Dayah Danisha said...

@D i n boleh la skit2 . hehee

Dayah Danisha said...

@Mila Ahmad ya2. ne pun tgh cri duet beda hidup2 . hahahaa

Dayah Danisha said...

@Hanif Joe Yka ? ok . makaseh

Hanif Joe said...

hahaha
..sma2
mau relax ja

Dayah Danisha said...

@Hanif Joeyalaa

Hanif Joe said...

lmbat2 skit xpa nohhhhhhh upahhhhh............

nadia arrumaisha said...

bagus dik....teruskan usaha... All the best ya

Dayah Danisha said...

@nadia arrumaisha Thanks kak Nadia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer