}

Jom usha entry ini

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Kali ni nak mencuba nasib . Kot-kot lah dapat hadiah dari IntaNBerliaN ..
Banyak hadiah-hadiah dia ..
Teringin sangat nak dapat hadiah dari segmen-segmen cam ni ..


Jom lah pakat join ... Hadiah-hadiah dia lah yang buat aku tertarik nak join..
Kalau aku dapat hadiah yang tak sesuai ngan aku 
boleh juga aku hadiahkan untuk mak 
Tak semestinya hadiah yang nak bagi tu 
time birthday dia or Hari Ibu ke ape ka...
Bila-bila pun boleh bagi.

Bawah ni semua link sponser :-



TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013
Pemenang dipilih secara cabutan bertuah ..Anaknya yang pertama , Alisha yang akan cabut undiannya . 

Awesome kan ?! :D Harap alisha cabut number Dayah Danish ! Aminn.. ! :D





♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

15 comments:

mamaDiana said...

assalamualaikum...semoga berjaya ye sy pon join jgk...salam singgah di sini.

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

wah..cantik blog nie...kemas eh...
nak juga blog upa nie...hihi...ajar ye..

follow awak dari segmen atas tu...jelinglah sikit...hihi

Dayah Danisha said...

@mamaDianawsalm , moga awak pun menang juga .. :D

Dayah Danisha said...

@Nao MeiHehee... Dayah amek tempah blog edit . Sape nak tempah edit kat Dayah Danisha just inbox ja ... :D

Syah said...

hAI AWAK!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

jepri mustika said...

Nice Blog..

comment me back at http://igamingliveforgame.blogspot.com/

deno said...

deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :) DENO FOLOW SINI... jemput ke blog deno nanti ya? ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/

Dayah Danisha said...

@denoThanks follow n' visit my blog.. will follow you back ;D

Nurse & Engineer to be said...

Hai already follow this site :-) jom jmput follow balik ..

http://ezajaafar.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

QasehnyaRania said...

good luck ..;)

Dayah Danisha said...

@QasehnyaRaniaThankyou

IntaNBerliaN said...

Thanks join.. :-)

Good luck tau..!!

*Minggu depan datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

Dayah Danisha said...

@IntaNBerliaNSama2 .. Ouh ! ok2

tenku butang said...


hai dear, dh follow awk.. jom follow teman lik.. =)
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013_1.html

Dayah Danisha said...

@tenku butang Hey .. Thanks visit here . done follow too

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer