}

Jom usha entry ini

Lelaki buncit selepas kahwin

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Ini adalah fakta kenapa lelaki buncit selepas kahwin.




  • Lelaki yang dah kahwin ni senang buncit disebabkan faktor kelamin sebenarnya. Kebuncitan lelaki ini berlaku apabila cecair daripada isteri yang mengalir masuk melalui alat sulit lelaki semasa hubungan kelamin akan membuatkan perubahan hormon yang membuatkan perut senang buncit.
  • Bila ade sexual intercourse, orgasm & etc kelenjar pituari kat otak akan merembes hormon yang encourage cell growth.
  •  Lepas kahwin, selalu ada sexual activities. Kadar testosteron menurun masa air mani keluar akan menyebabkan kadar metabolisme menurun. Sebab tu perut senang buncit sebab badan susah nak bakar lemak/kalori.
  • Hormon estrogen (pengumpul lemak) yang tinggi dalam badan yang merosakkan hormon testosteron. Kurang hormon testosteron, muscle produced akan berkurang.


Baru lah aku tahu kenapa lelaki buncit selepas kahwin. Ingatkan mereka ni senang hati. Ye la, balik rumah je si isteri dah siapkan makanan. Lagi satu tak perlu jaga body. Kan dah kahwin. Dulu sebelum nak kahwin kena control badan. Sekarang tak perlu lagi.

♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

5 comments:

ainil fazieda said...

Soalan cepumas , Laki tak kawen pun ada yg buncit . why why ? huhu .

btw , nice sharing :')

NinaAz said...

Suami nina xbuncit2 lagi skgg.. hikhikhik. Nina kena rajin lagi masak ni kottt. Hahaaa

Dayah Danisha said...

@ainil fazieda hat dia sedang happy kod kak ainil . heheek

Dayah Danisha said...

@NinaAz Ahaks , caiyokk3!

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer