}

Jom usha entry ini

Kejutkan orang liat bangun

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v



Tips ini khas untuk orang yang liat bangun walaupun matahari dah terpancak atas kepala...
  1.  Pegang anak jari kiri atau kanan sambil memanggil nama dia perlahan2
  2.  Sentuh bahu orang yang tidur tu dan goyangkan perlahan lahan sambil panggil nama dia...
  3.  Renjis air kat muka dia...
  4.  Tampar tampar manja pipi dia..
  5.  Tutup kipas/air cond
Tapi kalau still tak ada effect,
  1.  Jerit nama dia sekuat hati...
  2.  Gigit ibu jari kaki dia, macam hantu toyol gigit
  3.  Simbah air sebaldi, kalau boleh air rendam baju dalam dan stokin busuk korang
  4.  Tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
  5.  Goyang badan dia kuat - kuat dan jerit 'tsunami!' tsunami!
Tapi kalau still tak ada effect gak,
  1.  Pergi kat telinga dia...then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia banyak - banyak kali...
  2.  Pergi dekat dengan dia dan baca je surah Yaasin!
Tapi kalau still tak ada effect gak...Ni je la cara terakhir
  1.  Panggil je orang masjid atau surau untuk uruskan...kerana Tuhan lebih menyayanginya...Innalillahi wa inna ilaihi roji un...
C : Pasti berkesan . In sha allah . Heheee.. 



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

3 comments:

oke-reload said...

Alamak.....pandai betul kawan ni bersenda gurau tapi tak apalah kerana saya dah ikut seronok. Salam dari saya blogger Indonesia.

Dayah Danisha said...

@oke-reload try to talk malaysian's language ? hehe, nice (Y)

Charlotte Does said...

Hi! Can you visit our blog? We're having a Giveaway for malaysians :D I will expecting you to participate thank you xo

http://vintagexvogue.blogspot.com/2013/12/etude-house-christmas-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer