}

Jom usha entry ini

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Seriously , lama gila aku tak hapdate blog . Kira dok edit blog orang jer . 
Blog aku pun ada warna3 hijau *kalau perasan lah kes aku edit tak habeh lagi. 
Entry kali ini nak join segmen : Macam Cantik , Macam Comel jer .
Taklah berhabuk sangat blog ni . 

Tarikh tamat segmen ni hari ini 19/11 . OMG! Agak3 sempat kod . Jam baru pukul 5.05a.m .
Mak dara mendapat idea untuk membuat segmen bertajuk "MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE" disebabkan baru3 ni kan heboh tentang video Macam comel jer , Macam cantik jer tue ..

[Klik banner for join!]


Nahh ! Setempek header Mak Dara . Macam cute jer , macam comel jer , macam segak jer..
Aku pun ada gak nak letak gambar aku yang macam huduh jer , macam terok jer , macam tah pape jer.













Miaauuww3x! hehee.. Macam gege jer :3 Muahaa.. 
Mak Dara nak gambar yang fokus dekad mata , ne macam nak fokus dekat kuku jer . 
Takpa dak Mak Dara? *Buad muka comel dekad Mak Dara .
Hehee.. Itu Saja. Assalamua'alaikum . 

Oh! By the way aku dapat tahu segmen ni dari member group aku, we are BLOGGER AWESOME.
Member in that's group have 6,+++. Jadi , jemputlah join sekali . 


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

14 comments:

Nurakmaniza Jamil said...

dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Marou Apple Hijau said...

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

Dayah Danisha said...

@Nurakmaniza Jamil Follow me? Oh! Thankyou . will follow you . Thanks visit :*

Dayah Danisha said...

@Marou Apple Hijau Comel ker? Oke , malu cek .. Hee. Makaseh .. Thanks visit ;)

julia jamaludin said...

singgah pagi kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Safarina Shaari said...

hi..singgah dr segmen yg same... :)

http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Engku Muzahadin said...

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

Budu Bilis said...

Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Syuhada Baharudin said...

cantiknya dia..

salam perkenalan..

datang singgah dari segmen yang sama..

follow done. :)

http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

adzairdawati makdara said...

memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

Muhammad Noor Firdaus iskandar Bin Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

Dayah Danisha said...

@julia jamaludin Thanks visit !:* will visit you too..

bella luna said...

bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer