}

Jom usha entry ini

Mural - Conteng Dinding Sekolah

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Seminggu sudah aku ulang alik dari rumah ke sekolah , rumah , sekolah .
Ada pertandingan melukis & mengecat dinding . 
50 buah sekolah yang terpilih je yang boleh masuk pertandingan ni .
Dengar²  johan hadiah RM20,000 ! Wuuaahh !
Penat weyh (!) . Dalam seminggu dua hari je tak mai .. 
Hari ni tidak last day for mural tue . Tapi background belum habeh di cat. 
So, esok kena lah pegi esok .

Ne antara gambar yang telah disnap oleh Syazwani Syokri & Hakirah Norain . 
Tapi sayang Syuhada *my twin tak dak pulak .. 
Pi mana kod nak abaq . Sunyi lagu tue je 



Firstly , mesti gambar aku ! XP . Di snap by Hakirah Norain




Nampak kurang cun kan ? Tu tak tambah line hitam lagi ..



Yang baju oren tu dia dulu wakil sekolah lawan negeri lain dalam pertandingan melukis & mewarna .
Dalam 50 buah sekolah , dia wakil sekolah mergong johan kod ..


Baju hitam tue Dayah F sebab aku Dayah D .. :D
Baju putih tue Syazwani Syokri ...



Ini cikgu seni aku Cikgu Fauziah . Orang gelar Cikgu G ..



Camera tak cunn...






Ini ialah cikgu apetah .. Aku mana kenai , budak baru katakan .. Isteri Cikgu Nasri..



Ni lah Cikgu Nasri...


Lukis jangan tak lukis ...



Air kotak dutch lady aku tersesat -,-!


Ganaih dak bas kolah 3:) ! Keluar ayat kedah dah...


Smile :)





Melayu , Cina , India




Yang baju putih tue Hakirah Norain..



Arif kata ' jenuh nak bagi makan kalau lampu isyarat lagu ni.. '


Berhenti ! Reader blog sedang membaca blog aku . XD




Baju putih tu orang Sabah .. Ayah orang Sarawak , Mak orang Sabah .. Pindah sini dok ngan tok .
Tak silap lah ..



Mat Selamat



Cikgu G action pegang tangan Mat Selamat


Golbin biru tu cantik kan sebab ada ton .. Aku ngan cikgu lah buat tue .. Ok itu saja .. :D
Enjoy :D

p/s: Keputusan pemenang bagi mural >KLIK SINI<


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

8 comments:

Adib Veron said...

waaa kreatifnya ;D

uks world said...

wah~ smart la mural tuh~

Dayah Danisha said...

@Adib Veron Hee .. Thankyou :D

Dayah Danisha said...

@uks world ya2 .. :D

Nurlyla said...

cntiklah... ni pertandingan kan? semoga berjaya :')

Dayah Danish said...

@Nurlyla Cantik ? makaseh .Pertandingan mural peringkat negeri . Ya, Sekolah dayah juara ! tengok post ni http://dayahdanish.blogspot.com/2013/09/smk-mergong-juara-mural.html

Fauziah Mohammad said...

Bila rindu..cikgu akan tengok blog ni dayah..ulang2.Miss all of u al the timen.

Dayah Danisha said...

@Fauziah Mohammad cikgu gee , rindu cikgu jugaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer