}

Jom usha entry ini

Review tempahan dari Gadis Merah

Views
Assalamualaikum 
Peacee Yo(!) ^_^v

Hari ni aku just nak review tempahan yang ditempah dari Gadis Bunga
Korang nak tempah apa-apa *yang aku reti la boleh la PM aku di Fan Page or My Facebook..
Harga boleh bincang :D


Tempahan Banner 
Cursor 
Buat my snap like me 
 

That's all .. Berminat tak ? hehee.. cursor yang owner tempah tak nak pakai . It'ok .. :D


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

7 comments:

Miss A said...

terbaiklah! ni macam style banner kan, dulu pernah ada, lepas tu rasa macam berat je blog. tu yang delete. ehiks :P

Dayah Danisha said...

@Miss AYeke bleh berat blog ? xthu lak pulak .. hehee...

Nadya Bubble said...

Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013 sahaja! http://bit.ly/cd2aQx

ainil fazieda said...

klw nk mintak sedekah je banner tuh xbleh ka ? huhu :P

comel la , rasa mcm nak .

Dayah Danisha said...

@ainil fazieda Kena mengampu banyak ne ... Hikhik !

ainil fazieda said...

ahaha ! baek , mula dri skrang kak Ainil k ampu habis-habisan lah :D hrap2 dpt banner free ! wah , gitu .

Dayah Danisha said...

@ainil fazieda Hihii....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer