}

Jom usha entry ini

SEGMEN JIAKREATIFELT 3 in 1:Apakah?

Views
Assalamualaikum
 Peacee Yo(!) ^_^v

Hey , all ! Aku join lagi segmen . 
Baru tak sat je join segmen I follow , U follow . 
Hahaa... Biarlah kan2 .. 
Dapat tambah follower dan mengeratkan silaturahim >_<

*This banner*
*click this banner to join 

Follower aku sekarang ada 446 sahaja ... Alahai~

Aku dapat tahu segmen ne dari owner sendiri ! 
So , aku pun join la ..
Jari-jari ni tengah gatal nak menari atas keybourd ne.. Hehee...

Jom pakat like Fan Page aku? Just click simbol tumber up ne >  <
Alamak ! Kak Jia suruh bagitaw aku follower yang keberapa ...
Jenuh laa sebab dah lama dah follow dari kak design blog adik ne sampai tertekan apatah ...
Hilang habis semua .. Hihiii...
ok itu sahaja .. :D



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

6 comments:

najiah shaharain said...

dtg sini...dan terima kasih sudi joined.akk follow sini yg ke 452

QasehnyaRania said...

salam kenal :D
saya singgah sini :D

Dayah Danisha said...

@najiah shaharainThankyou :D

Yumida Huda said...

salam kenal..

follower ke 460..jemput singgah ke blog

Izzati Suhaide said...

hai..dtg dr segmen sama..follow awk 473..dh like jgk..jom singgah blog sy dan like jgk.. :D

http://izatie91.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

dari segmen yg sama.. meh lake blog sy plak >.<
http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer