}

Jom usha entry ini

Segmen : I Follow You,,You Follow I

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Today , aku join Segmen : I Follow You,,You Follow I .. 
Aku nak semua yang baca entry aku ne masuk segmen ne  . 
Bolehlah kita tingkatkan trafik & follower korang ..
Lagi ramai yang join ,
Lagi lah meriah ye dakk ?

*This Banner*
*Click this banner to join 


Ini follower owner yang adakan segmen ni .. Aku yang first tu . Pipi gemukk tu aku la .. :P


Ini pulak follower owner blog serba purple ni... 
Nak follow ada sebelah sidebar ne.. 
Nampak kan ? Confirm follow balik ..
Tak da pilih kasih..

Lastly , yang perlu aku buat tag 2 orang ..


Wait !! Ada yang special pasal segmen ni .
Top referral akan mendapat topup RM5 !!
Tak kan tak awesome lagi ? Jom join semua yang baca entry ne ..




♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

9 comments:

nurul atika said...

datang adari segment yang sama . thanks cz follow blog buruk tu :)
http://thenurulatikastory.blogspot.com/2013/01/segmen-i-follow-youyou-follow-i.html

Cik Zara said...

datang folllow

http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segment-i-follow-you-u-follow-i.html

Qyn Isma said...

he~ a'a da folo sini lah. qyn pun x ingat :PP selamat bsegmen gak :P

SyazwanaMohamad said...

dtg dari segmen yg sama..folow awak..

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen :D

Siti Aisyah Khalil said...

terima kasih sudi join :D Aisyah followers yang ke 457 mari blogwalking mereka untuk mendapatkan hasil http://aisyah-mrs-pinky.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-segmen-i-follow-youyou.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-i-follow-youyou-follow-i.htm

mirza syazwina said...


follow sini ya,visit me^^
http://dorayakino.blogspot.com/2013/01/segmen-i-follow-you-you-follow-i.html

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Already follow n BW here . Visit my blog too .
Selamat bersegmen :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-i-follow-youyou-follow-i.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer