}

Jom usha entry ini

Pemenang Segmen Follow and Get a Present

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Terlebih dahulu aku mintakk maaf sangat-sangat . 
Bukannya aku lupa nak umum siapa pemenang but masa mencemburui kita .
Tahu la kan 2013 ni banyak sangat keja nak buat . Itu ini .
Penat kod . Lagi pun aku pindah kolah . 
Gi kolah SMK Mergong .
Banyak urusan . 

Ok , tanpa berlengah masa lagi pemenang nya ialah ...







Tempat pertama jatuh kepada :-


Hadiah berupa blanket comforter + cd album ozon !

Tempat kedua jatuh kepada :-


Hadiah berupa 2 katon redbull + cd album ozon !


Tempat ketiga jatuh kepada :-


Hadiah berupa sekaton white shark + cd album ozon !

.......................................................................................................................

Pemenang yang dibawah ni pulak akan mendapat header free dari aku .
Pakai photoshop cs4 

  1. JustforContest
  2. Aimi Syahirah
  3. Ain Nadia
  4. Mama Papa Iskandar
  5. Farina Faizal



Tahniah kepada pemenang ! Kalau ada rezeki aku hadiahkan berupa wang tunai . :D

Pemenang tempat pertama , kedua dan ketiga boleh terus pm sponser , Sham di>sini<
Pemenang yang dapat header free tolong inbox cekk ye . Perlu bincang sikit . Inbox >SINI<  


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

10 comments:

eymasu said...

Kalau menang tempat kedua..nak jumpa dengan sape..hmmm..:(

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-presentsaya.html

Dayah Danisha said...

@eymasu Ouh boleh berjumpa dengan sponser . Kjab nak edit balik

Miera MasTriXia said...

tq dayah danisha :D
huhu

Sham Kalasia said...

kepada pemenang2 sila hubungi sy utk penghantaran hadiah....

Sham Kalasia said...

012 7526634 Sham Kalasia

Aimi Syahirah said...

Alhamdulillah tq dear..:)

Nurain Syahirah said...

Alhamdulillah, menang tempat ketiga. :D Terima kasih!

Ain Nadia said...

Alhamdulillah :) .. Akak , susah nak pm lah . Akak , pm kt sini boleh ?

http://www.facebook.com/ainnadia.syahmina?ref=tn_tnmn

~AiMi SyAhiRAh~ said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/01/bakal-dapat-header-baru-daripada-dayah.html Thanks dear!=) Check friend request kat fb ya..=)

Dayah Danisha said...

@~AiMi SyAhiRAh~ Wahh siap buat entry lagi . Thanks , terharu ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer