}

Jom usha entry ini

Fivers Hijabis Giveaway II

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Hari ni tepat jam 12tengah malam aku telah joinkan diri aku dalam


*cute nye banner . Bukan mengampu tapi puji :P
klik banner untuk joinkan diri anda :D

First aku nak tag dekat :-


Quotes tentang hijab :-

" A woman in hijab is like a pearl in shell "

When your hijab is see through ...
or when it's half on your head & half not ...
or when it's on, but your fringe is showing ...
or when your hairs covered but you ears are showing ...
or when you hijab's on but your wearing skin tight clothes ...
or when you think hijab is JUST the covering of the hair ...
You all...
That's not hijab !


Maaf kalau ada ejaan yang salah
*budak baru belajar :P
Teringin nak bawal pelangi tu cotton shawl ke . Hikhik... 





♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

8 comments:

wana wazm said...

anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/first-give-away-2012.html

Nik Ainaa said...

dari segmen yang sama :)

http://inameowmew.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

do visit my personal blog too :)

http://nikainaa.blogspot.com/

IeZwa RazK said...

Thanks sebab sudi join GA ni. Good Luck!! 25 peserta terawal .Tolong emailkan nama, alamat,dan no telefon ke eizni_awa95@yahoo.com ye untuk proses pengeposan kalendar nanti.(:

Nice quotes~

Dayah Danisha said...

@IeZwa RazK Thankyou ! on the way nak emel :D

IeZwa RazK said...

Salam, ada penambahan syarat iaitu like fanpage baru Iez ( http://www.facebook.com/harNie11 )Sunat je, tiada paksaan pun. Kalau sudi like la ye. InsyaAllah Iez akan bagi hadiah topup untuk 3 atau 4 likers yg bertuah

Dayah Danisha said...

@IeZwa RazKOhh ye ? ok done like yg ke 26 :D

IeZwa RazK said...

Assalamualaikum,
Iez datang melawat peserta,
Fivers Hijabis GA II sudah tamat pada 12 tengah hari tadi,
Nantikan pengumuman pemenang pada 13/14 Februari 2013,
Good Luck :)

Dayah Danisha said...

@IeZwa RazKyeke ? xsabar nak tunggu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer