}

Jom usha entry ini

Segmen DS : Follow and Get a Present

Views
Assalamualaikum ♥ 
Peacee Yo(!) ^_^v

STICK POST !!*scroll down for new post

TAMAT !!
Bismillahirrahmanirrahim, hari ni aku nak anjurkan segmen . Sponsernya ialah Sham  . Dia yang akan sediakan hadiah-hadiah yang menarik . Sham ingin berkongsi rezeki yg ALLAH bagi dengan blogger-blogger bertuah sekalian.. *Aku tukang edit banner dan anjurkan . Hehee..

 Dengan harapan ada yang sudi join. Aku dan Sham nk pilih dalam lingkungan 8 blogger yang bertuah ..

 Syarat dia simple je :
  1. Korang mesti warganegara MALAYSIA sahaja .
  2. Wajib follow blog aku dan blog Sham .
  3. Wajib klik SINI . *satu je pun kan. Tunggu loading habis then tekan "✗"


Cara-cara nak join :
  1. Copy paste banner di atas entry ini dan linkkan ke entry ini .
  2. Buat satu entry yang bertajuk " Segmen DS : Follow and Get a Present " dan pastekan link entry penyertaan SAHAJA di kotak komen ini !
  3. Tag berapa orang dan pastikan mereka tahu . 


Aku akan buatkan header free . Tapi simple je . Kalau boleh aku cari 5blogger yang bertuah . Yang aku perlukan :

  1. Kata-kata selamat :
  2. Gambar *letak link url gambar sekali :
  3. Ingin tulisan *rujuk gambar :
  4. Warna yang diingini :





Senarai hadiah akan diupdate by Sham sendiri

Tamat tempoh :
Hujung bulan 12 . It's mean 30 December 2012 . Penghantaran akan dimula pada esok hari tu . 

P/S : Tak terbatal walau hanya ada 1 penyertaan. Jika ramai yang join dan dapat sambutan aku akan buat lagi akan datang. TQ ^^


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

15 comments:

\\ Izzah // said...

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/segment-time-segmen-ds-follow-and-get.html join :)

eymasu said...

saya join..hehe

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-presentsaya.html

Miera MasTriXia said...

join... hopefuly bertuah..hehe

http://mastrixia.blogspot.com/2012/12/ds-segmen-jom-follow-and-get-present.html

Fatin Nurina said...

Assalamualaikum
Fatin join
Bismillah
http://farinafaizal.blogspot.com/2012/12/segmen-ds-jom-follow-anf-get-present.html

Nurain Syahirah said...

Ain join :D

http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-present.html

wana wazm said...

join..
http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-present.html

Aimi Syahirah said...

saya join. http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-present.html

Ain Nadia said...

http://ainnadia2.blogspot.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-present.html

Joinn :)

cerita best said...

wahhhh dayah bt segmen nk join tpi x tau joe join bla

Dayah Danisha said...

@cerita best Ada masa pak joe join larh . :D

Nur Betty said...

SAlam...
http://cochicine.blogspot.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-present.html#

fairus abu bakar said...

fairus join..jemput tinggaL jejak di bLog!
http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-present.html

Ana Diera said...

http://faryna-lovestory.blogspot.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-present.html

ViperGoy said...

Kalau dari Indonesia tidak boleh ya?

Dayah Danisha said...

@ViperGoy Tak boleh . Sebab nanti nak kirim hadiah kos dia banyak makan duit :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer