}

Jom usha entry ini

PHOTO EDITOR by Farah Mohd Din

Views
Assalamualaikum  
Peacee Yo(!) ^_^v

Today , aku join segmen . Ehh ! bukan segmen tapi contest ! Jyeah . Aku join pun ni last minit kod . Satgy pukul 12a.m tamat lah segmen contest ni . 
Agak korang aku taip ni pukul berapa ? Ceteka ? Ade ke na teka meneka ngan aku ni ?! hehee..
Jawapan dia pukul 6.05a.m !
Aku taw contest ne dekat shoutbox dari owner sendiri . Nasib sempat lagi . Selalu aku kena last minit . Errr -_- !

Aku mengarut . Dah jom mula ..

Ni lah banner dia .


Ni bukti aku dah follow . Lagi pun dah lama follow . So , kena buka tab follow tu . 

  
Ni lah gambarnya . Aku tak effect apa-apa pun . Just letak bingkai je . Guna photoshop CS4
Aku bersama adik aku , Danish . That's all my blog name Dayah Danish .
Aku nak tag dekat Hanan Nabilah dan Bella .
Hope diorang sempat . Yang lain jom join . Ada masa lagi ni .


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

1 comment:

hananhadila said...

tq sudi tag hanann ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer