}

Jom usha entry ini

Hadiah dari apit !

Views
Assalamualaikum ♥ 
Peacee Yo(!) ^_^v

Hari tu aku ada join giveaway apit *inspirasi aku tu dalam entry neyh
Aku !
 Aku menang untuk first time kali nya ! Tempat pertama pulak tu . Yang lebih teruja tempat pertama hadiah dari apit sendiri !! Wohuu ! 

See... ?


Ya allah , malam tu terloncat-loncat atas sofa sampai adik aku kata "hang ney awad ? Sawan ka ?"
Syokk kena batang hidung . Hahaa..


Malam tu lupa nak tengok siapa yang menang . Apit update kemarin tak silap . 
Nasib time tu buka blog apit . Nak tunjuk entry apit dekat adik pasal 
tergerak hati nak tengok pemenang kod update dah . Rupanya memang update dah. 
Nasib tak lepas lagi .

Dah bagi maklumat kat apit , so tunggu jela . Sehari berlalu ....


Bertahun sudah ku menunggu dirimu ♪♭
Akhirnya kau menjadi milikku ♬♪
Sukarnya untukku melupakanmu ♫♩ 

Akhirnya penantian aku berakhir petang tadi . Hadiah dari fiqgraphic.com dah sampai ! yahoo. 4 hari ku menunggu . Ni kali ke kedua aku terpaksa berhadapan dengan posmen . 
Aku ne jenis takot ngan laki . Kalau posmen tu perempuan tu tak pe la juga kan .

Serius abaq ang terketaq lutut woi ! mula suruh pupu gi ambil barang tu . Umur baru 9tahun . Nama sempoi Kudin...
Posmen : Mak ada ?
Kudin : Tak dak .
Posmen : Panggil kak 
Kudin pun panggil lah . Aku pun dengan kalut keluar . Masa tulis ic tak tahu lah betul ke dak . Korang mesti tertanya-tanya macam mana posmen boleh sebut kak , awad tak sebut abang ke apa ke kan . hahaa..
Cuba tengok ne 



Nampak ada nama aku tu . Tapi ada 2 sampul surat ? 
Yang tertera...
*apit guna pos laju
Apakah yang urgent sangat ? Pegang benda kecik ja . Aku buka jela *padahal ada tertera dekat depan tu , saja tak mau tengok
Nak tahu gak isi dalam ada ape . 
By the way time nak buka tu , Allah !
Selotip apa la yang digunakan .
Payah nak buka !


Tadaaa ! Dapat TuneTalk . 
Rancangan jahat aku mula menjalar dalam fikiran .
Hahaa.. Shuut !*tutup mulut 
Ok , itu model tak berbayar . Sorry ye mak ! 
Dulu mak dah jadi model dapat number 3 
Ok la bayaran dia . 
Ne anak suruh jadi model 
Mak jangan dok mintak bayaran pulak .


Ni lah DVD yang apit bagi ! DVD ni apit copy dari yang sebenar kod . Tengok cover CD tu Ada tulis website apit lagi . Cantik . 

Kalau korang nak tahu DVD ni harga nya RM395 ! Mahal tak ? hahaa.. Nasib aku dapat free je
Kalau nak order dari abang apit tersangat lah murah . Cuma RM40 sahaja . Cepat-cepat serbu blog abang apit >SINI<

Giveaway apit diorang pilih guna random.org . Macam tak caya je . Hahaa.. Pape jela . 
By the way 
Thankyou abang apit !! 

Jom main game ni . Best k >>http://t.co/3Gv386mL


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

14 comments:

VINKY BLOG said...

congratulation ...

Dayah Danisha said...

@VINKY BLOG Wow , cepatnya . Thankyou :D

melissa lissalalissa said...

Congrats~ ^^

Miss Storyios said...

Tahniah tahniah . =)
Nanty Aina nakbuad entry pasal neh , bulee . ? Hehe . ^_^

Princess Syazliyana said...

wah bestnya :D hihik tahniah (:

Dayah Danisha said...

@melissa lissalalissa Thankyou

Dayah Danisha said...

@Miss Storyios Nak buat , silakn . :D

Dayah Danisha said...

@Princess Syazliyana Terima kasih ! :D

Sham Kalasia said...

Woww...Tahniah gak dari saye ea..!!

Dayah Danisha said...

@Sham Kalasiahehee.. sma2

oyye_gibbous91 said...

tahniah,,,menarik tu~

Dayah Danisha said...

@oyye_gibbous91 Thankyou :D

Damas Dwijayanto said...

woW ... senangnya!! Selamat ya!! :)

Dayah Danisha said...

@Damas DwijayantoThankyou :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer