}

Jom usha entry ini

Remove Word Verification

Views

Hari tu boring sangat aku gi lah dekat KELAB BLOGGER . Dah tersangat boring dan tangan ne terlalu rajin , aku update dekat situ . Aku mintak diorang tinggalkan link untuk aku mengomen blog mereka .



Buka blog cun2 ! Tapi ... Adoiy ! Kesal sangat time nak komen blog korang tu akan keluar word verification . Apa itu word verification ? Korang pernah dengan tak ? Bagi yang masih baru , of course tak tahu an . Nak tengok dan kenal pasti apa itu word verification .


Time nak komen ada keluar benda ne . Blogger yang nak komen naik darah tengok benda ne then lari tanpa tinggal jejak . Bagi yang belum buang , please buang . Tak dak faedah pun letak benda ne . Buat blogger lari adalah .

Bagi yang tidak tahu cara nak buang ikut sini :

1. Dashboard > Setting > Post and Comments > scroll bawah and korang akan jumpa ni .


Jumpa perkataan Show Word Verification . Pastikan Show Word Verification tu dalam keadan No . Lepas tu save dan siap ! 

Cikgu math aku selalu kata "mudah ke senang" Hehee... Pandai cikgu buat lawak Tolong buang ya . Jaga lah hati blogger lain yang tengah semangat nak bagi komen keluar benda tu . Mood nak komen down terus la kan . 


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

10 comments:

D i n said...

haha menda ni sangat menyusahkan :D

Dayah Danisha said...

@D i nannoying rigth ?

Damas Dwijayanto said...

nice :)

Dayah Danisha said...

@Damas Dwijayanto :D

Re Solusi said...

aku sangat menghargai apa yang udah kamu tulis, tapi aku pusing bacaNya !!
hehehe
salam kenal ya :)
re-solusi2013.blogspot.com/

Dayah Danisha said...

@Re Solusi Alamak ! Hehee...

zaty arifin said...

Wow..! Thanks visiting my blog Dayah. ^_^

And thanks for the tips! already done it! <3

Dayah Danisha said...

@zaty arifin Heee.. Welcome .. Sesama kita bantu :D

Nurakmaniza Jamil said...

thank you yunk... dah adjust setting..xthu pun mende ni..heee
:)

Dayah Danisha said...

@Nurakmaniza Jamil Welcome . dah? nice! hee ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer