}

Jom usha entry ini

Minah blue dengan aku

Views
.Assalamualaikum 
Peacee Yo(!) ^_^v

Err , tadi on9 facebook ada someone tak dikenali mai chat ngan aku . Dia tak letak DP , nama , jantina . So , aku tak tahu siapa gerangan nya . 
Ne chat antara aku dan orang sewel tu . KLIK . Blue juga minah ni . Sebab ape aku tahu jantina dia and sebab ape kata minah ni blue ?  Biar gambar ceritakan .


Nama pun letak "Tak Taw" 


Tak tahu betul ke tak laki ke perempuan
























Lepas dia kata lagu tu , tak teragak-agak lagi dah . Block terus ! Aku suruh tangkap gambaq dia nak tangkap ' tang tu ' . Gila ka pa ? Tak pernah lagi aku jumpa . Haish !





Camna lah aku boleh approve orang macam ne . Sial la tuihh !





♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

22 comments:

Pwincess sarah said...

ade juga org mcm tu...

block je org cam tu...

Anonymous said...

mks0d adik tu k**eK dyep larh///

Dayah Danisha said...

@Anonymousyala kod

Dayah Danisha said...

@Pwincess sarah a'ah , dh block da pun

D i n said...

haha macam2 :D hati2 dalam aprove friend haha :D

Daus said...

ngahaha..
gila habis ayat dia..
hadui..
jangan layan orang camtu..
kalau dia kata pompuan pun jgn caye..
hati2..

Dayah Danisha said...

@D i n Ok2

Bambam (: said...

so scary la pmpuan tu, i pon penah kenal dengan manusia mcmnie

Dayah Danisha said...

@Daus Memang gila sewel tu . ops !*

^^eKaTiKaH^^ said...

ishhh, gila punya orang.. dari awal chat tu, dah lain mcm kan

Cik Fie said...

isyh3 ! :(

Nurul Ain said...

lesssbian ke?eeee
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

zazuen™ said...

apa kejadah la dia tu? teruk betul, tapi stail cakap macam laki. hmm

Dayah Danisha said...

@Bambam (: OMG ! takutkan

Dayah Danisha said...

@^^eKaTiKaH^^ Betul tu

Dayah Danisha said...

@Cik Fie Ish2 . Hehee

Dayah Danisha said...

@Nurul Ain Mybe lesbian

Dayah Danisha said...

@zazuen™Haha , enth laa.. laki ke perempuan

Aiman Aziz said...

Sabo je .. Internet tanpa sempadan katakan :)

-www.aimancool.com-

Secret Garden said...

Gila betul dia tu! Iyuuu... Sabor jelah. mmg better pun akak block!

Dayah Danisha said...

@Secret GardenHehee.. ok2

Dayah Danisha said...

@Aiman Aziz hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer