}

Jom usha entry ini

GA : Topup FREE by Apih

Views
 
Kali ne aku join GA from Apih . Lagipun sekarang tengah cari sapa buat GA nak join , boring . Hehe.. 



Soalan yang ditujukan :-

Sila nyatakan jenis prabayar yg anda guna..digi ke,maxis ke,celcom ke..atau lain2 :
 
Aku pakai Maxis , number yourclub . Sayang nak tukar.

Nyatakan kenapa anda nk sgt topup nih?? ?

Sebab nye enset yang aku pakai ne suka peqabeh duit ! Touch screen la katakan . Bengang gak la. Tak larat nak buh. Tu yang nak sangat . Lagipun esok 9.11.2012 iaitu birthday aku ! So , Apih tak nak bagi ke sebagai hadiah birthday ? Hehe...

Kepada korang yang lain jom join this GA . Cara dia follow blog Apih je .Klik banner kalau nak join ok .

Aku nak tag kepada : 

Awesome Baby
The Diary of Didiey


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

9 comments:

~didiey~ said...

nnt ada masa didiey join ye :)

Mr. Apih said...

thanks join nisha :)

Dayah Danisha said...

@~didiey~ok

Dayah Danisha said...

@Mr. Apihsama2 :D

nursyaza said...

ouhh join GA yea.. smoga dapat yea.. =)

Yuliana Wahit said...

gud luck!!

Dayah Danisha said...

@nursyaza Thankyou :D join la sme

Dayah Danisha said...

@Yuliana Wahit Thanks :D join la sme

Dianaa said...

dari giveaway yg sama,
good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/topup-free-by-apih.html

jemput join giveaway dari FD ye ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer