}

Jom usha entry ini

Blog aku terpilih !

Views


Hai semua ! Malam ne happy sangat taw. Bab pe ? Sebab ada orang pilih blog aku dalam entry dia . First time taw . Teruja sangat-sangat . Tak terkata la jawab nya . 

(klik gambar diatas untuk terus ke ruangannya.)

Nama tuan blog to Dilla . Nickname dia peghimadona . Berbelit lidah aku menyebut nya . Hehe.. Aku terpilih number ke 4. Umur dia urrmm 19 kod tahun 1993 . 19tahun kan ?

Aku scroll la bawah tengok dia punya entry . Tengok-tengok tak sangka ada blog kawan aku Cerita Pak Joe . Tapi bagi pak joe itu perkara biasa . Blog dia kan bOooM kadabOom. Hehe.. Follower dia pun ramai .Dah terbiasa dengan benda ne semua. Tapi Pak joe number 5 . Haha~

 

Ne la sebagai bukti Dilla tulis sal blog aku . Blog Pak joe pun da . Dilla lebih suka kucing to tambah-tambah jam yang dok buat excersice. Dekat sidebar to .. Tak henti-henti depa dok excersice . Tak penat ke ? Hehe.. Mentang-mentang la kucing dia comey ea.. Tak pe , tak pe .

By the way happy tak habis lagi ne .



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

10 comments:

Nur Alina Binti Jelihi said...

wah,,best nye

Dayah Danisha said...

@Nur Alina Binti Jelihi betul to . best sgt2 ne. hehe

cerita best said...

amboooiiii dya kat kt pakjoe nampak...pe la abg2 kalah je bg adk2 lak no 4 hehehe pa2 tq sgt tag pakjoe...blog nie pun pakjoe tag dlm entry pakjoe http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/10/betul-ke-aku-dipilih-sebagai-5-blog.html

StarzCore said...

^^ nice blogger be ur self edit ur blog like ur self k =))

Dayah Danisha said...

@cerita best Hehe.. betul pe pak joe mna heran .

Dayah Danisha said...

@StarzCore Hehehe...

Aqilah Khairri said...

Yeah! Sep sep. Aqilah pon first time ni :p

Dayah Danisha said...

@Aqilah Khairri haha . terharu gila2 da ne

Salman said...

Ternyata Dayah ada adknya juga ya..
Salam kenal untuk adknya.. :)

Dayah Danisha said...

@Salman Hehee.. ok2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer