}

Jom usha entry ini

Pak Teh ku bersama janda² gengster

Views


Hey , nak bagi tahu . Pak teh aku ne sampai sekarang tak khawin² lagi umur dah menjangkau ermm ? Entah . Hehe. Dalam lingkungan 30lebih la. Tapi pak teh aku sebenar nya sudah mempunyai 6 janda ! OMG ! korang tak caya ? Memang la tak caya . Dah tadi kata tak khawin lagi.

Hehe , memang la . Tapi korang tengok ne . Tapi sure ke nak tengok ? Tak payah tengok la .
Nak tengok jugak ka ?











Tak payah la sroll bawah . Sat gi menyesal.







Ok fine ! nak tengok jugak scroll lagi , lagi dan lagi bawah.









































|
|
|
|
|
|
|
|
|



|
|
|
|
|
|
|
|
|



|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



Haha ! Korang mesti tak kenal lagi kan. Meh , nak terang satu². Yang laki sorang tu pak teh(Nor Ahmali) aku la. Yang pakai baju warna hijau tu yang sama dengan pak teh aku (hot coulpe , same colour dress) nama dia Nur Afiqah . Yang atas tu pakai baju warna koko (harimau bintang tu) tu kakak kepada Nur Afiqah , Nor Amira. Yang tudung oren tu adik kepada Nur Afiqah  & Nor Amira . Yang biru atas tu nama dia Nor Amalia . Yang biru bawah tu pulak adik kepada Nor Amalia , Nor Liyana.

Har, tak faham lagi ? kami semua ne sepupu . Pak teh aku dengan kami semua pak menakan anak saudara la . Hihihi. Menyesal tak ? Aku tipu jew. Bukan janda pun. Posing je lebih.

Korang mesti taw kan yang mana aku . Yang pakai baju warna purple tu la . Aku minat sangat dengan warna purle . Blog pun dah berjangkit dengan warna purple.

Gambar ne aku ambil masa malam raya pertama. Sepupu pakat serbu rumah aku . Aku pun heran , tahun sebelum² ni , tak pernah² mai rumah aku masa raya . Selalu berkumpul dekat rumah tok je. Mybe rezeki mai rumah aku kod . Hihi..

Kepada Pak Teh : Wahh ! ramai betul ye janda pak teh . hehe.. >Nor Ahmali<


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

kadang2 tak paham ape yg awk tulis.. haha

Dayah Danisha said...

tak faham >? haha ! dia orang mana ?

Nur AfiQah said...

pembetulaan erk... dlm gmbq 2 xdk sowang pon yg janda..
HARAP MAAF

Dayah Danisha said...

ok2 . Bini2 gengster ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer