}

Jom usha entry ini

What's the fuck ?

Views




Hey ! apa huduh sangat tajuk entry kau ne har. Nak naik darah orang kew hape ? . Be chill derr ~ . Hampa² marah ea ? sory . Aku pun tengah marah . 

Apa yang kau merepek ne , straigth to the point boleh rr ? Ok² , tenangkan diri dulu . Tarik Nafas dalam² and lepaskan dengan perlahan. Ok , camna rasa ? Tenang sikit kan . Ni baru boleh cerita.

Camni cita dia. Tadi login facebook. Cam biasa tengok notification la apa la. Pastu tadi nak tengok siapa add and nak approve la kan. Sebelum nak approve tu tengok la picture diorang *orang tak pakai dp sendiri aku approve. Tak memilih ^^ . 

Pastu ada la minah ni dia add aku . Cute la orang nye . Saje la aku nak tengok album dia . Semua cute² tapi !!! ada satu gambar ni kureng menyenangkan . Tahu amende yang kureng menyenangkan tu ? Cetengok gambar bawah ni :


Korang tak rasa marah ke tengok gambar ne ? Tak ada cara lain ke nak posing pun ? Perempuan tu kod ! Ingat elok sangat la tu *aku tahu , aku pun tak prefect. Aku tahu ada yang mengenali mereka tapi jangan dihebohkan nama nya. Kita tak boleh buat camni. Tak baik kod.

Kepada mereka , tobat jangan tau buat . Bukan elok pun posing camni.  

--errk''


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

4 comments:

Ameerul Ashraf said...

Ya Allah!
buat malu je gambar cmni..
perempuan Melayu. Melayu hanya pada nama kah?

Dayah Danisha said...

heummm,,, hampeh betul diorang ni

Masmira Masri said...

perghh...paling panas bile tgk aweksss posing buat capital F nih....wtf..!! da tuh pAKAI TUDUNG PLAK TUH....ingt helokk ler tew....plss la kalau nk ikut trend pun sila lah berfikir hmmm hmmm..


do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/08/chinta.html

Dayah Danisha said...

humm, pape pun kite doa dekat diorng supaya tidak mengulangi nya lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer