}

Jom usha entry ini

Facebook on9 lebih pukul 11 akan di-block !!!

Views

Hai terkejut kod bila boleh on9 (online) takat pukul 11 sahaja . Kalau ingkar Menteri Pelajaran akan block facebook a.k.a FB korang . *Untuk pelajar sekolah menengah

Aku tak tahu lah betul atau tidak . Dengar kata Menteri Pelajaran akan buat undang² boleh on9 setakat pukul 11. Menteri Pelajaran akan buat pemantauan setiap sekolah selepas raya 27hb hari bulan ni . 

Mereka akan soal setiap orang siapa yang ada Acc FB. Hadoiy , tak kan kod . Mesti tak best . Korang perlu bukti , tengok ne


(klik gambar ne untuk memperbesarkan)

Betul ke ne ??Hmm, entah la..


Menteri Pelajaran buat undang² untuk kita juga. Humm :( tak syioOk !


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

2 comments:

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hahaha ;) nasib hana dah 19 ;) haha

Dayah Danisha said...

haha ! nseb2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer