}

Jom usha entry ini

PC pun ada jantina ??

Views

Hey , berdebar-berdebar betul . Baru tahu PC kita ne ada jantina . Lawak bebenor la . Haha !
Korang nak taw jantina PC korang ?

Mula-mula cari notepad and then buka notepad dan paste ayat di bawah ini dalam notepad :

CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
Pasto korang save.
Masa nak save akan naik 1 folde suruh save , cam dekat atas ne . 
Korang amek all files and save . Sebelum tu korang save dengan nama 


love u.vbs


Pasto korang g balik dekat file yang simpan tadi . Korang klik double and korang akan dengar sama ada laki atau perempuan. Mixer tu kuat sikit takot tak dengar. 

Lappy aku suara perempuan . korang dengar  suara ape lak ?




♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer