}

Jom usha entry ini

Rindu blog :'(

Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v



Ya Allah ! rindu giler kat blog ni . Last update bulan july nuh . Tedia .. Harap aku masih ingat lagi coding2 blog ni . Aku tahun ni SPM so agak buzy la dengan folio tak folio .. Dok selit2 tu ada pulak kena buat pembentangan . Cari lah bahan seluruh pelosok dunia ni *cewahh , pelosok dunia lahh sangat :p

Sekarang ni aku ada final exam *SPM . Hari ni ada kesempatan sikit lah nak update beda lepas rindu ..:3 Tadi balik sekolah pukul 11 singgah pejabat mak sat . Mai pulak dok update blog kat sini *line sini laju .. shh! Hari ni balik awal sebab exam 1 paper jea . Exam sejarah kertas 3 .

Hish! aku tak tau lah ngan sejarah aku tadi . Aku ta tengok markah n' ada isi aku lupa hurai . Matilahh! Fail sejarah aku tadapat sijil spm lah . Mati aku kalau nak kena ulang balik :'( Mohon doa aku at least bagi aku pass sejarah ni . Tadapat gred pun tapa lah . REDHA! 

Mood aku down cerita pasal sejarah ni :( . Math pula hancur ! Nangka durian natang apa lah .. Aku tafaham langsung pasal tu.. Mai bab perimeter .. Nahh! ada pula bulat tapi dibawa keluar sikit macam mulut pacman. Aku nak buh neta tu berapa pulak . Adess , tada sapa ajar pun . Soalan macam aku tapenah bagi .. Hmm :(

Pacman

Dan sekarang ni aku dah mati akai tatahu nak cerita apa lagi . 12.50pm nak kena balik rumah dah. Tada kesempatan aku nak update blog lagi . Exam aku habis 25hb lepas tu boleh lah aku jadi macam dulu *Kaki blogger .. In sha Allah ..Setakat ni jerlah aku mampu coretkan . Ada hari aku pot pet lagi .. In sha Allah .



By the way 9/11 hari tu birthday aku .. Mohon bagi wish . Tamau bagi wish , present pun jadi lahh .. Hehee.. Nanty ada masa aku cerita camna aku celebrate birthday aku . Kbhai..

Assalamua'alaikum ..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer