}

Jom usha entry ini

Change Facebook Theme

Views
Assalamualaikum  
Peacee Yo(!) ^_^v

Hey uolls ! Hari ni excited nak buat tutorial ni . Sebab apa ? Sebab awesome gilaa!! Arhh . 
Tutorial yang aku nak ajar ni ialah Change Facebook Theme
Sekarang kan heboh kad facebook . Yang kes autotag tu . Nak tunjuk cara nak tukar background facebook . Macam-macam theme ada . Aku lebih sukakan theme music omputih , sebab lagu tu kira boleh blah laa sambil online.

Caranya senang jer . Korang click link yang satgi aku bagi , then copy semua tulisan . Nak cepat tekan Ctrl+A serentak dekat keyboard masing . Pastu pegi kad facebook then tekan F12 kad barisan atas keyboard . Wait a few second and taraa! jadi kan? 

*Attension* Ni untuk pengguna Google Chorme jer

Tema facebook Sword Art Online + Musik *Lagu jepun 
( Link )



 Facebook Theme + Music *Lagu english
Link )


Facebook Theme + Music *Lagu secret
Link )

Nak tahu cuba lah sendiri xD

Facebook Theme CUTE MINION + Music * TREASURE BY BRUNO MARS
( Link )



*UPDATE 2/6/14*

FACEBOOK BACKGROUND SPONGEBOB 
Link )



Tema Bintang kelap-kelip + emoji warna warni + musik + lihat pengintip profilmu
Link )



FACEBOOK BACKGROUND 2014
Link )


FACEBOOK BACKGROUND TIN STYLE
Link )


Kalau tanak , nak buang just click F5


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

2 comments:

NinaAz said...

fb suda boleh tukar theme ekk. wah3

Dayah Danisha said...

@NinaAz a'ah , cuba lah . best. Hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer