}

Jom usha entry ini

Softly Shop Dress Giveaway

Views
Assalamualaikum ♥ Peacee Yo(!) ^_^

 Punya payah aku tunggu loading ne *quota terlebih XP kes nak join GA yang ber'title' Softly Shop Dress Giveaway je . Alhamdulillah , boleh jugak update . Hope sesangat dapat dress tu . Korang pun jom lah join . Baju semuanya cantik2 , tak perlu pakai inner dah .

(click this banner and u can join this GA)


I love this dress sebab warna purple XD . Syarat dia pun simple sangat-sangat. Just like and follow je . Cuma korang kena buat dua entry je . 1 buat satu entry bertajuk * Softly Shop Dress Giveaway . Yang second just buad entry baru bertajuk *Review tempahan Softly Shop . *Yang ne korang just copy coding je dalam kotak yang diberikan .


Syarat

Follow blog * HERE
Follow blog * HERE
Follow blog * HERE
Like * HERE
Like * HERE
like *HERE

Oke itu sahaja , cepat taw korang join sebab GA ne BILA BILA MASA je dia akan tutup . Baik korang cepat . Hope sangat dapat :')



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer