}

Jom usha entry ini

Sekarang tren buat Gwiyomi-Comell !

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


*abaikan muka yang kurang menawan .. Tayang gerakkan tangan je XP


Hyeee . Nowadays , dah kecoh dekat blog-2 , Facebook dan laman sosial lain kan pasal GWIYOMI ni . Ada sesiapa di sini tak tahu apa itu gwiyomi .? Okay gwiyomi ini adalah sejenis tarian yang hanya menggunakan pergerakan tangan . Tarian ke ? whateva laaa~ hihi .

Cara-cara gerakkan GWIYOMI :-




Tapii sangat comel okayy aku tengok video-2 diorang di youtube . FYI , aku bukan lah seorang KPOP lover . Tapi lepas tengok video ni , terjatuh hati dekat gwiyomi ni . haha ! Mehh layan video kat bawah ni .

Attention ! Sebelum layan video ne pause dulu lagu di blog ni :D


Pandai budak ne main gitar ..



versi panjang...

Nahh ! u watch it yourself . Dan aku pasti korang akan tertarik dan nak cuba buat video ni . kankan ? Heee Aku nak buat gwiyomi video nanti >_< tak maluu kekeke . 
bertuah nak buat ! Hahaa..

Ops ! sebelum lupa aku nak tunjuk video sifu aku Abang Hafizz buat video ni !!
WoW ! tabik spring lah !!

Here you are...





♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

10 comments:

Hanaa' Binti Daud said...

Memang cute-cute gile diorang yg buat ni. Haih, geram rasa. Hehe ^^

combi said...

demam daaaaaa :D

Dayah Danisha said...

@Hanaa' Binti Daud betul tu .. double comel

Dayah Danisha said...

@combi hahahaa.. tulaa

Masmira Masri said...

gwiyomi ni da lama tp skrg bru jd trend tp lagu dia mmg comel kn hahaha

Busyra Bt Takiyudin said...

cute ja dorang ni.. hehe. adik pown comel jgak. :)

Izzah Azizah said...

jangan sampai saya buat gyimo ! Hahahaha. Lagi cute dari mereka :P

Cik Tanpa Nama said...

oooooo baru iera tau apa tu gwiyomi,,,kiyomi...sebeblum ni ada jugak dgr...tp x tahu mende apa tu..huhu

Dayah Danisha said...

@Busyra Bt Takiyudin hehee... trima kaseh ^_^

NinaAz said...

salam kenal blogger. jom join ga nina yea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer