}

Jom usha entry ini

Segmen Jom Pilih Hadiah

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Wahh ! Segmen kali ni boleh pilih lah hadiah . Kena pilih dua hadiah dari 49 hadiah !
Korang gila ke tak nak join segmen paling awesome ni ?!
*Ok sorry kata korang gila . Hee

p/s: kalau tak join memang tersangat pelik..hehe..tekan SINI untuk join sekali

-Kata owner yang anjurkan segmen ni-


Aku harap korang boleh luangkan sedikit masa untuk join segmen ni . Dah lebih 4++ orang 
yang join . Jom kita meriahkan lagi bagi cukup 5++ pulak :D

Hari tu nak join dah tapi mark dulu . Sebab masa tak mengizinkan .
Sekarang baru berpeluang . 

Tanpa membuang masa aku nak pilih hadiah la . 
Ni lah hadiah yang aku nak sangat
*hope sangat dapat . Isha-Allah , Amin

Pilihan pertama :

  or  

Pilihan kedua :


Yang pasti aku dah ikut semua syarat-syarat yang ditetapkan .

Kaki nota: Kenapa pilih 3 ? Padahal dua je kena pilih . Baju peplum tu rasanya boleh diketegorikan jenis yang sama . Tu aku letak dua-dua :D



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

8 comments:

wana wazm said...

selamat bersegmen!
jom terjah entry terbaru sy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/menang-wang-tunai-rm5000-dan-berpeluang.html

maria firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama...:-)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

StrawBerry Cynta Syasya said...

hYE .. syasya dtg dari segmen yg sama .. kalau ada masa jom lawat syasya pula :)
* Good LuCk *

http://music-syasya95.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

ainil fazieda said...

selamat bersegment ya cik adik :) mcm best ja segmen yg dayah joint kali neyh . ohsem gila tgk hadiah2 tuh . pling geram , blouse ngn liptint tuh laaa . huhu :P

Dayah Danisha said...

@ainil fazieda A'ah .. Kak ainil join la .. mybe bleh dpt hadiah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer