}

Jom usha entry ini

Novel ! Finally i get it

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Hari tu aku ada join segmen dari cikgu Amier . 
Segmen ni suruh menceritakan keistimewaan diri . 
Cikgu ni ajar sekolah khas ouh . 
Aku cerita lah kisah aku dalam entri Segmen : Diriku Istimewa 

Aku buat entry ni just want to say for Cikgu Amier "Thanks for choose me" .
Disebabkan aku terpilih aku memenangi Sebuah novel yang bertajuk "Kejab Ada , Kejab Tak Ada"


 Nilah bukti hadiah diterima . Posmen mai rumah pukul 12.50 , hari rabu . Time sekolah , sekolah balik pukul 2.10 . Memang tak dan la kan . Takan posmen nak tunggu kan ..
Kena la pi pejabat pos . Tu pun pi esok *khamis





Aku ada juga rasa terkilan dengan orang-orang yang selalu salah eja nama aku 
Nama aku Nor Hidayah bukan Nur Hidayah. 
Kalau orang dok buh Nur suruh mak tukar nama lah senang kan .




See ? Aku dah dapat . Aku baca sampai bab 7 dah . Best sangat . Romeo panggil kat Juliet Chipsmore.
Serius kalau korang tengok riaksi aku time aku tengok penguhuman pemenang
mybe korang akan kata aku ne monyet .
Sebab aku melompat-lombat like monyet kes gembira tidak terhingga dibuatnya .

For Cikgu Amier : Thank you !
Dia wujud di saat mereka mahu dan dia pergi di saat mereka menemui apa yang dicari -kejab ada kejab tak ada-



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

8 comments:

Iha Zaliza said...

Wah tahniah Dayah! Iha punya masih on the way..
Takpe salah 1 huruf je tu janji maksud nama sama.. dulu iha punya nama lagi sadis, nur nabihah jadi nup nabilah! ada ke??? :D

ezyra daniel said...

waaaa cover novel tu cam menarik je...ase nak cari plak kat mph

Dayah Danisha said...

@Iha Zaliza Sabar separuh drpd iman :D Yaka ? Wahh lgi dasyat ..

Dayah Danisha said...

@ezyra danielA'ah .. gi la cari .. best sangat

ainil fazieda said...

congrates sbb menang :) btw , best dak novel neyh ? klw best , nk p rompak kdai buku :P

amier_fekhry said...

sorrylah dayah,cikgu rmai sgt ank mrd tu smpai x perasan.. yg penting mksd nur or nor tu ttp sama. hrp enjoy ya.

Dayah Danisha said...

@ainil fazieda Hahaa.. a'ah .. best2 .. juliet yg dipnggl chipsmore tu dri alam lain

Dayah Danisha said...

@amier_fekhry Hehee.. it's ok la.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer