}

Jom usha entry ini

Makan ubat dakk gi ??

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Maaf kat sini tiada yang sakit yang kena makan ubat .. Tapi ada sorang mamat ..
Aku tak tau apa kena ngan dia ne .. Tetiba je pehal ann..
Dakk .. Ceqeta dia lagu ni *loghat kedah mai dah

*Nyummy

Time tu aku baru balik dari kolah .. Kolah tamat sesi pembelajaran pukul 2.10ptg
Dari form 1 sampai form 5 .. Dah balik tu letih .. Lending kat sofa sambil goyong kaki :P
Enset of couse ade kat tangan dah .. Hihii.. Dok sat ada someone calling .. 


No. fon tak kenal . 014-XXXXXXX . Then angkat la.. Suara orang lelaki .. 
Ikuti perbualannya..
Dia tanya "Mat Isa ade dakk ?" 
Mybe silap no. tue..
Aku pun kata lah .. "Ehh , tak dak orang nama Mat Isa pun kat sini"
Dia balas " Ehh , yeke ni.. , Suami awak Mat Isa kan ? "
Aku reply balik " Eheh , saya tak khawin lagi . Mat Isa takde pun kat sini "
Dia menjawab " ehh , betul la suami awak Mat Isa kan ? "
Aku balas "serius tak dak nama Mat Isa kat sini !"
Dia balas " Ohyeke ? Ada boyfriend dak lagi ? "
*pehal ni ?!
Aku balas : "err.. nak cari siapa ni . Mat Isa ta dak"
Dia balas " tak dak lagi la boyfriend ? Ok , cari boyfriend pastu khawin ea .. Ok , Assalammua'alaikum "
Aku balas "Wa'alaikummusalam"

Apa korang akan fikirkan dari perbualan aku ni ?? Dia boleh kata suami .
Aiyo, mybe suara aku like orang tua . Tu sebab dia ingat aku khawin dah..
Then boleh pulak dia tanya hal peribadi aku .. Then suruh aku khawin pulak ? Alamak !
hmm , hampeh jugak ~




♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

jangan layan jer dear kalau ada call macam tu...that's just a pick up line from a guy...

Dayah Danisha said...

@Farah Waheda Wahid ok .. got it ..

Yumida Huda said...

pemanggil misteri

Dayah Danisha said...

@Yumida Hudatu la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer