}

Jom usha entry ini

Ayat kurang "diajar"

Views
Assalamualaikum ♥ 
Peacee Yo(!) ^_^v

Cerita dia begini ..  Tima tu aku dok on9 facebook .. duk sat tu toing naik one request friend..
Aku buka profil dia .. belek-belek dia punya profil then approver la..
Time tu dia pun on9 jugakk..Aku post la kat wall dia
"Thankyou sweetie :D" *ayat tetap aku untuk orang add aku. Kalau laki tak da la 'sweetie' tu
Selalunya orang akan balas 
welcome nice to meet you and so on..
TAPI !!!
Apa yang dia balas cuba tengok gambar bawah
*bukti kesahihan & ikut ikuti conversationnya


*Gambar tak perlu privacy kod . Bukan gambar sebenar pun

Bagi korang ayat biasa je kan. Bagi aku dakk.. Aku ni biasa lah sensitif sikit..
Tapi kalau dah kawan lama and rapat it's ok laa..
Ni baru kenal ..
Tetiba dia inbox aku .. Time tu aku chatoff ..
Tengok jela gambar bawah ni .. Tak larat nak tulis :P




Dia kata kelas sekali .. Aku ni dah lah budak baru Sekolah Mergong (SMKM)
So , aku tak berapa kenai sangat .. *tak pernah nak menghafal
Yang aku kenai tu kes depa selalu mai sembang ..
Yang sombong-sombong tu aku tak berapa ambek kisah ..
Tak mau ambek taw pun kalau sombong..
kurang adap bagi aku ..
Cara percakapan tu ..
Yang aku tanya duk belah kiri or kanan tu coz aku duduk tengah ...

Orang berbudi kita berbahasa , orang tak berbudi kita bahasakan dia :D

Tak marah pun , just terasa hati ~




♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

14 comments:

Aina Areen said...

kuajaq gilaa laa :P hahahha. sabar yee dik !

Dayah Danisha said...

@Aina Areenhehee... ok2

rodiyatul akmar said...

boleh tahan jugak bahasa dia , jgn layan laa org mcm tu :)

Yun Syazwani said...

tak ade adab..saboar je la...

Dayah Danisha said...

@rodiyatul akmar hhuhuu.. ok2

Dayah Danisha said...

@Yun Syazwani Sabar je la :(

Dianaa said...

erk, teruk. nak bergurau pun ayat tu elok ah sikit en. sabar ye dik

Liza Razak said...

ishhh...x senonoh betul..sabor je la

Dayah Danisha said...

@Dianaahee.. ok2

Dayah Danisha said...

@Liza Razak Betul tu , betul tu .. sabOr jelah

Shazwani Othman said...

teruknya dia.orang tanya leklok bukan nak jawab.sekali lensing baru tahu. kan. sabar ye DD. DD kan cumil :)

Dayah Danisha said...

@Shazwani Othman Hhaa... tulahh.. hahaa.. cumil ea ? hihii

ANISRAHIM said...

Sabar aje la. Kalu sy la, dh lame kene block tu...

Dayah Danisha said...

@ANISRAHIMhee.. msalah nya budak sekelas .. xkan nak block kan.. huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer