}

Jom usha entry ini

My Blog Giveaway by Qistina

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Hari aku nak join segmen yang PALING AWESOME !  Sebab apa ? Hadiah dia tulah !! Nak tahu ? Tengok bawah ni.

Hadiah 
First place : RM 100 *bank in
Second place : RM 50 * bank in
Third place : RM 30 *bank in / top up,terserah kepada yg mng
Fourth place : RM 20 *top up
Fifth place : RM 10 *top up
Har , tak awesome lagi ka tera tu ? Jom kita pakat join Giveway Qistina 
Nak join klik banner bawah ni if u want to join


Tag 5 people :


Kepada yang aku tag tu jom lah join ..

Syarat-syarat yang diperuntukan :
1.Terbuka kepada semua blogger/facebooker/twitter
2.Follow Blog Qistina
4.Untuk blogger buat satu post mengenai giveaway nie dan tag 5 orang rakan anda
5.Untuk facebooker...copy link giveaway nie dan buat satu update status dan tag 5 owg rakan anda
6.Untuk twitter...copy link giveaway nie dan buat satu tweet dan @ lima owg rakan anda
7.Tarikh tutup giveaway 28/2/2013..tarikh adalah tetap dan x kan diubah
8.Keputusan dibuat melalui random.org *bukan aku yang pilih 
9.Finally tinggalkan link blog kowg/link fb kowg/link twitter kowg dkt komen blog Qistina:)

Senang kan ? Hope number list aku naik di random.org .. Aminn

Bukti :D
Dah tag 5 budak blogger difacebook ...


Di twitter tak tag sebab tak tahu siapa yang ada blogger ... sorry to say~


Done like page your #123


Done follow your blog



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer