}

Jom usha entry ini

Kiriman terakhir dari arwah

Views
Assalamualaikum 
Peacee Yo(!) ^_^v

Sedih dengar bila ada orang meninggal dunia . Walaupun bukan kawan aku . Usia dia sebaya dengan aku ! Perangai dia , perwatakan dia aku tak tahu . Cuma aku tersentuh dengan kiriman terakhir dia . 

Dia bukan kawan facebook aku . Tapi kawan kepada kawan facebook aku . Saje la aku facebookwalking *ade ke ayat tu ? Hihii... hentam saja la dekat wall kawan aku tu . Then kawan kepada kawan facebook aku ada post status . Tag atas nama kawan facebook aku . Onie Shido 



Aku pun buka lah facebook syakir tu . Lebih menyayat hati bila kiriman terakhir dia khas untuk mak dia . Dia mintak maaf sebab jadi anak derhaka . Arhh ! sedih nya . Ni lah post terakhir dia . Time ajal kita makin hampir kita dapat rasakan . Subbahanallah !


Ayat pertama mungkin "Kepada mak ku" .. Mungkin tersilap ejaan ..




♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

21 comments:

nabila said...

mungkin ni tak ptut jadi isu,tapi geram la dengan pengomen status arwah. Kenpa nak nilai benda yang lepas? Manusia kan boleh berubah.

Dayah Danisha said...

@nabila Humm.. Betul . Sedih juga dengan pomen tu . Nak tengok stgy kata kita ni mcam2 pulak . Ye dakk ?

Dayah Danisha said...

*pengomen

eymasu said...

baca ayat mula2..dah meremang..al-fatihah untuknya..semoga d tempatkan orang beriman..amin..

Dayah Danisha said...

@eymasu Ya2 . Aminn

vandebuy.blogspot.com said...

aduh, tragis sangat ya. sedih dengernya.

Dayah Danisha said...

@vandebuy.blogspot.com Turut sedih

Hendra Hacc said...

Turut berduka...

Dayah Danisha said...

@Hendra Hacc :')

rendy rhembest said...

Ass....
Sedih jga ya... adoooohh si yaya bikin gara2 pula, bikin kangen mak nan jaoh dsana ja..
cukup skali ja aq baca entry nie.. heheehee....

rendy rhembest said...

Ass...
Sedih Jga yaa...
Adooohh si yaya bikin gara2 pula, aq jadi ingant dngan makq yg jaoh dsana.
cukup skali aq baca nie entry.. :D :D :'(

Dayah Danisha said...

@rendy rhembest Hehehee... Nanti balik jumpa la mak peluk erat2 . Lepas rindu :D

vandebuy.blogspot.com said...

@Dayah Danisha

backsoundnya enak juga ya, element yah? :)

vandebuy.blogspot.com said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dayah Danisha said...

@vandebuy.blogspot.com hahaa.. Terima kasih

Nurul Farahizzati said...

@nabila betul tu.. tak semestinya jahat, jahat selamanya... semoga roh arwah dicucuri rahmat.. Al-Fatihah..

Dayah Danisha said...

@Nurul Farahizzati Aminn..

ainil fazieda said...

auh ! sedihnyaaa . dy dah taw dy nk menghadap ilahi :(

Dayah Danisha said...

@ainil faziedaTulah...

wawa najwa said...

sedih pulak, sebab tu lah kene jaga hati mak ayah. ;(

Dayah Danisha said...

@wawa najwa Betul2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer