}

Jom usha entry ini

Gadis melayu hina agama ISLAM !

Views
Assalamualaikum  
Peacee Yo(!) ^_^v

Astagfirullah ! Apa nak jadi ni ?! Gadis melayu hina islam ! Hina agama sendiri ?!
Kenapa dengan dia ni ? 



Korang pernah dengar tentang Makcik hajjah sitt Al wuzara ?? 
Dulu dia nie pernah di jadi isu hangat kerana mengeluarkan kenyataan yang menghina islam terutama ALLAH dan rasullulah . 
Banyak hacker cuba cari tahu tentang dia tapi malangnya tidak dapat di ketahui.. 
Semalam aku  dapat berita dari seorang rakan di blogger mengatakan bahawa sekarang dah terbongkar rahsia makcik hajjah .
Pemilik account facebook itu adalah Adlin Binti Abd Jalil .. 
Tak tahulah kali nie benarkah dia orang sebenar atau tidak ..
Tapi sungguh berani siap tunjukkan kad pengenalan lagi.. 
Ayat yang di gunakan memang sengaja dan mempersedakan agama islam.. 
Tapi apa pon kepada korang semua sila report di facebook dan doakan dia supaya dia kembali ke jalan ALLAH dan bertaubat.

Ni lah antara status yang diupdatekan .. 
Apa korang rasa ?
Boleh main lagi ?! Arhh !!



Kalau ikut pada nama, dia ni islam . Jika dia Islam, ini bermakna dia sudah jatuh murtad. 
Maka wajib untuk kita semua menasihatinya agar bertaubat dan kembali kepada Islam dengan mengucap 2 kalimah syahadah. 
Jika dia enggan bertaubat, maka halallah darahnya untuk dibunuh.














Syukur alhamdullillah , masih ada yang mahu menasihati si dia dengan cara yang baik ...
Ni pulak dari fan page dari Si laknat tu 


Gambar yang dia post...
Siap kutuk lagi ..
Astagfirullahalazim !!

*klik untuk tumbuhpembesaran

Mari kita pakat-pakat report/block dia ..
Moga dia cepat-cepat insaf .. 
Aminn !




♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

16 comments:

Nik Ainaa said...

astaghfirullah. macam2 zaman sekarang. semakin ramai yang menghina Allah yang maha besar lagi maha adil dan nabi muhammad s.w.t. malu saya dengan orang islam zaman sekarang, yang hanya islam di i/c. semoga kita dijauhkan dri perkara yg memurtadkan kita. nauzubillah.

# dah block blog dia!!! mohon share ya :)

Ain Nadia said...

Subhanallah. Ada jugak orang macam ni kan ? -_-

Dayah Danisha said...

@Ain Nadia Tula ... hanya mmpu nasihat supya taubat la kan ..

Dayah Danisha said...

@Nik Ainaa Aminn... ! Ok , share is caring :D

Aku Penghibur said...

manusia akhir zaman ... memporak perandakan sesama umat sendiri

Dayah Danisha said...

@Aku Penghibur Dunia2

zainun jisni said...

takot pulak aku bace ape die post tu ..

Dayah Danisha said...

@zainun jisni Tula ... Asa Xsanggup nak menyebut apa yg ditulis..

Rudiec nuada said...

wuiiih tuh orang sadis banget ....

Dayah Danisha said...

@Rudiec nuada Betu tu ...

meraungtaktentupasal said...

nape la dia wat cm ni.. ape salah islam dah buat kat dye smpai nak hina bagai.. geram nye!!!!

Dayah Danisha said...

@meraungtaktentupasaldia menyesal dilahir dari keluarga islam murut cerita org laa..

aqumad.com said...

salam kenal.. :)

manusia ni halal dibunuh sebab dia hina nabi,islam dan Allah, kalau dibiarkan ia akan merebak dan seterusnya merosakkan manusia yang lain..

Dayah Danisha said...

@aqumad.comYa , betul tu ...

Lynn Munir said...

Mudah-mudahan dia dapat hidayah Allah untuk bertaubat.

Dayah Danisha said...

@Lynn Munir Aminn !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer