}

Jom usha entry ini

Contest Blog Paling Cantik 2013

Views
Assalamualaikum  
Peacee Yo(!) ^_^v

Fuhh lenguh tangan buat keja kolah yang cikgu bagi . 
Cikgu suruh buat karangan tentang cita-cita saya 350 patah perkataan ! 
Masuk form 4 terus kena buat karangan yang panjang berjelar tu. Penat kod . 
Aku pun tak taw la apa yang aku tulis . Tulisan tak payah dok tanya la kan ..
Sahih-sahih macam cakar ayam ! Lantak lah asalkan siap . Ye dak ? :D

Aku blogwalking blog yang ada dekat dashbourd aku tu .
Then terserempak satu contest . 
Yang awesome nya blog siapa yang paling tercantik akan memenangi RM50 ! 
Saguhati pula akan dapat topup RM20 !
Takkan takk awesome lagi kod ?!
Jom lah join ..

*Don't Judge a Book by Its Cover

Belum tahu isi dia jangan komen apa-apa lagi . :D 

Syarat penyertaan
Korang mestilah Blogger. = Yes , I'm
Malaysian. = From malaysia
Wajib follow blog Atiey KLIK SINI, serta LIKE fanpage Seindah Blogku dekat sidebar untuk mengetahui perkembangan contest. = DONE !

Contest ni akan ditutup sehingga 30 januari 2013 
Masih ada banyak masa lagi . 
Tunggu apa lagi . Jom sertainya . 
Syarat pun senang-senang sahaja
Seperti kata owner contest ni 
" join sambil2 korang makan biskut je.  "



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

7 comments:

najiah shaharain said...

Goodluck! : datang dr contest yg sama

Dayah Danisha said...

@najiah shaharain Thanks ! gudluck for u too :D

Obat Ambeien Alami said...

Berkunjung kawan ..cantik nie blgger nya

Dayah Danisha said...

@Obat Ambeien Alami Trima kaseh :D

Cik Aishah said...

Good luck ye sis..:)
Saya pon join segmen yang sama jugak..:)

Dayah Danisha said...

@Cik Aishah Eye ? Hope kita dua menang :p :D

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer