}

Jom usha entry ini

PMR will come in a few days




Lama aku tak update blog . Maaf ! aku buzy buat persiapan PMR . Hangpa jangan ingat aku tak study pulak . Study tu study tapi banyak lebihkan television . Hehe. Tambah lagi "Cinta Fitri" . Memang tak leh tingai . Ada la gak miss. Aku tahu gambar tu ulang . Tapi aku tak tengok lagi . 



5A ? Kenapa 5A kenapa tak 8A,9A ? Tak , ramai yang target aku suruh dapat 5A. Mampukah aku ??? Nak dekat peperiksaan ne . Cikgu ada bagi kertas macam periksa sebenar . Tapi senang kod jawab . Belum tentu betul . =_= ! Hehe. Korang doa aku law tak dapat 5A , 8A pun jadi la. Haha ! .

Tapi percubaan akhir ne pun tak da A . Apa kes ann ? Payah nak mampuih kod . PMR lagi seminggu lagi !! adoiy . Kan bagus tak ada periksa . 

Hope you all prayer for me to succeed almost coming preformance pmr
Ok , that's all . Lepas PMR mybe aku akan update lagi . Buat masa ni aku tak update , mak bising . Haha ! For pmr candidate I want to say to you :




Pak teh aku sudah bertemu jodoh !!


Err,, terkejut kod taw² pak teh aku nak khawin dah. Baru je hari tu tulis pasal Pak Teh ku bersama janda² gengster , Tengok² esok nak khawin dah ! ayoi. Tak gaduh tunang , khawin terus . Senang kan ? 



Tahniah Pak Teh !
Akhir nya pak teh sudah bertemu dengan jodoh nya. Alhamdullillah, dapat lagi la cousin aku . Nak² pupu girl . Family sebelah ayah perempuan ada 13 . Belah mak perempuan ada 5 . Semua ada 19 girl termasuk aku . Laki tak larat nak kira uhh.

Har, sudah . keluar topik lain pulak . Hehee. Pak teh ku umur dia baru ku tahu 36 tahun ! . Ayoi, pak teh suka sangat berbini dengan kereta sangat .  Tapi sekarang dah jumpa bini jangan lebih kan kereta pulak ye pak teh .

Pembetulan: Mohan maaf dipinta . Bukan khawin tapi tunang =_= !. Hehe. Sory . Excited pak teh nak khawin . Tu jadi lagu tu. Mintak maaf sekali lagi.


Pak Teh ku bersama janda² gengster



Hey , nak bagi tahu . Pak teh aku ne sampai sekarang tak khawin² lagi umur dah menjangkau ermm ? Entah . Hehe. Dalam lingkungan 30lebih la. Tapi pak teh aku sebenar nya sudah mempunyai 6 janda ! OMG ! korang tak caya ? Memang la tak caya . Dah tadi kata tak khawin lagi.

Hehe , memang la . Tapi korang tengok ne . Tapi sure ke nak tengok ? Tak payah tengok la .
Nak tengok jugak ka ?











Tak payah la sroll bawah . Sat gi menyesal.







Ok fine ! nak tengok jugak scroll lagi , lagi dan lagi bawah.









































|
|
|
|
|
|
|
|
|



|
|
|
|
|
|
|
|
|



|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



Haha ! Korang mesti tak kenal lagi kan. Meh , nak terang satu². Yang laki sorang tu pak teh(Nor Ahmali) aku la. Yang pakai baju warna hijau tu yang sama dengan pak teh aku (hot coulpe , same colour dress) nama dia Nur Afiqah . Yang atas tu pakai baju warna koko (harimau bintang tu) tu kakak kepada Nur Afiqah , Nor Amira. Yang tudung oren tu adik kepada Nur Afiqah  & Nor Amira . Yang biru atas tu nama dia Nor Amalia . Yang biru bawah tu pulak adik kepada Nor Amalia , Nor Liyana.

Har, tak faham lagi ? kami semua ne sepupu . Pak teh aku dengan kami semua pak menakan anak saudara la . Hihihi. Menyesal tak ? Aku tipu jew. Bukan janda pun. Posing je lebih.

Korang mesti taw kan yang mana aku . Yang pakai baju warna purple tu la . Aku minat sangat dengan warna purle . Blog pun dah berjangkit dengan warna purple.

Gambar ne aku ambil masa malam raya pertama. Sepupu pakat serbu rumah aku . Aku pun heran , tahun sebelum² ni , tak pernah² mai rumah aku masa raya . Selalu berkumpul dekat rumah tok je. Mybe rezeki mai rumah aku kod . Hihi..

Kepada Pak Teh : Wahh ! ramai betul ye janda pak teh . hehe.. >Nor Ahmali<

KAMI BLOGGER UTAGHA


Tadi blogwalking ada terbaca entry dari Gadis Kampung Separa Bandar . Comey dia. Ok , dalam post tu GKSB suquh sediakan satu entry yang bertajuk ' kami blogger utagha '. Lepas dah siap semua kena letakkan nama , link dan dari negeri mana (utara sahaja).


Nak tahu lebih lanjut or nak join jom gi ke sini 


Nak bagitaw yang dah kenal ok ! Yang tak kenal lagi cek ni oqang utaqa . Cek mai dari Kedah , Alor Staq nuh ! Anak Jati Kedah kod . Ok , tu jew . Bhaii...~


Malaysia boleh , Kedah pun boleh !
Pa² pun jom pakat² join baru best ramai² . http://www.emocutez.com


Misteri Kereta Volkswagen Kuning




Banyak di facebook yang kena like² pasal Kereta Volkswagen Kuning. Hampa² malas sangat nak like pa kebenda tu just nak tahu cerita dia ja, jom baca sini terus.



Kisah sebuah kereta Volkswagen kuning yang dianggap berhantu, yang sering mengganggu perjalanan di sekitar lebuhraya Jelapang. Hantu Volkswagen kuning ini mula menganggu kenderaan di jalan raya sejak tahun 1956, tetapi tidak ketara dan orang ramai masih belum menganggap ia sesuatu yang mengaibkan.


Tetapi sejak lebuhraya Utara Selatan dibina merentasi kawasan yang dinamakan Jelapang, sejak itulah hantu Volkswagen kuning semakin ketara muncul dengan mengganggu kenderaan yang lalu lalang di situ. Puncanya dipercayai bermula dari sebuah kisah seorang isteri curang yang telah membunuh suaminya dengan kejam dan kemudian merampas kereta Volkswagen kuning milik suaminya.



Sang suami mati sambil menyimpan rasa dendam yang membara untuk memiliki semula Volkswagen kuning tersebut. Kenyataannya, jika benar hantu Volkswagen kuning ini wujud dan pernah dilihat orang, maka itu adalah jin (keturunan iblis yang bergelar jembalang), bukan si suami malang yang mati dibunuh kejam.





Volkswagen ini akan muncul secara tiba-tiba dan sekiranya pemandu memotong kereta tersebut , ia akan berada di hadapan secara mengejut.Dipercayai , kemalangan berlaku disebabkan gangguan Volkswagen kuning.



Kisah ini juga telah difilemkan dalam filem seram yang berjudul ” Volkswagen Kuning ” arahan Shahidan Kassim.Filem ini berkisarkan kisah sebuah kereta Volkswagen kuning yang dianggap berhantu, yang sering mengganggu perjalanan di sekitar lebuhraya Jelapang – Bukit Meru.



Ada setengah pihak mengatakan bahawa kemalangan yang berlaku di Lebuhraya Jelapang – Bukit Meru adalah berpunca daripada Volkswagen Kuning.


Aku tak tahu cerita ne benar² or just mereka² cerita


Adik aku , 3tahun , pandai dah main game


Hola everyone ! lama tak update entry aku ne. Korang tahu tak adik aku yang berumur 3tahun tu pandai dah main game . Dia pandai ka ? har la, tengok la sapa ajar dia . Haha !

Hampa² semua tak percaya kata² aku yang memang terbukti betul ni ? Perlu bukti ? Ok , fine . Aku tunjuk kat hampa²  yang tak percaya ni . Tengok gambar ni :


|
|
|
V

Har , tu ? tak caya lagi . aku dah bukti kan ? Tak silap aku , adik main games Alien Stars . Ada lagi gambar , nak tengok ? scroll bawah . Tak mau tengok ? Ok , bye ! Bagi yang nak tengok , bawah sini :

|
|
|
V
(kawasan yang dihitamkan diprivate)

(ni lah reaksi muka adik aku ketika main games)

Tada... dah habes . Ehh ! kejab . Tengok gambar bawah ne lak :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V




Tengok ? Ni lah jadinya , lepas penat bermain . Haha ! syOk jew dia tido atas massage chair (gintell)
. Untuk adik : Selamat tido . Lending time ~... Zzzz...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer