}

Jom usha entry ini

Akon - Chammak Challo (Offical Remix) (Ra.One)


Best la lagu ni. Baru lepas tengok gambar hindustan RA.ONE. Best, sat2 tengok gambar jaadu lak. Rindu tak tengok gambar jaadu.



I love Akon . Tu sebab amek video Akon nyanyi sama.
Jom layan lagu ne. Sebelum tu pause lagu dalam blog ne dulu. Tak tahu nak pause dekat mana ? Ala , tu sebelah sidebar sebelah kanan korang tu . 



Yang ne video gambar jaadu. Hiburkan diri anda dengan video dua ne.

Facebook on9 lebih pukul 11 akan di-block !!!


Hai terkejut kod bila boleh on9 (online) takat pukul 11 sahaja . Kalau ingkar Menteri Pelajaran akan block facebook a.k.a FB korang . *Untuk pelajar sekolah menengah

Aku tak tahu lah betul atau tidak . Dengar kata Menteri Pelajaran akan buat undang² boleh on9 setakat pukul 11. Menteri Pelajaran akan buat pemantauan setiap sekolah selepas raya 27hb hari bulan ni . 

Mereka akan soal setiap orang siapa yang ada Acc FB. Hadoiy , tak kan kod . Mesti tak best . Korang perlu bukti , tengok ne


(klik gambar ne untuk memperbesarkan)

Betul ke ne ??Hmm, entah la..


Menteri Pelajaran buat undang² untuk kita juga. Humm :( tak syioOk !

What's the fuck ?





Hey ! apa huduh sangat tajuk entry kau ne har. Nak naik darah orang kew hape ? . Be chill derr ~ . Hampa² marah ea ? sory . Aku pun tengah marah . 

Apa yang kau merepek ne , straigth to the point boleh rr ? Ok² , tenangkan diri dulu . Tarik Nafas dalam² and lepaskan dengan perlahan. Ok , camna rasa ? Tenang sikit kan . Ni baru boleh cerita.

Camni cita dia. Tadi login facebook. Cam biasa tengok notification la apa la. Pastu tadi nak tengok siapa add and nak approve la kan. Sebelum nak approve tu tengok la picture diorang *orang tak pakai dp sendiri aku approve. Tak memilih ^^ . 

Pastu ada la minah ni dia add aku . Cute la orang nye . Saje la aku nak tengok album dia . Semua cute² tapi !!! ada satu gambar ni kureng menyenangkan . Tahu amende yang kureng menyenangkan tu ? Cetengok gambar bawah ni :


Korang tak rasa marah ke tengok gambar ne ? Tak ada cara lain ke nak posing pun ? Perempuan tu kod ! Ingat elok sangat la tu *aku tahu , aku pun tak prefect. Aku tahu ada yang mengenali mereka tapi jangan dihebohkan nama nya. Kita tak boleh buat camni. Tak baik kod.

Kepada mereka , tobat jangan tau buat . Bukan elok pun posing camni.  

--errk''

Rahsia tahi lalat


Hai semua ! korang yang tengah baca ne ada tahi lalat tak ? Tak ada ?? Biar betul . Satu pun tak ada ? Sah korang alien *gurau jew. hehe . Hampa taw dak yang tahi lalat ne ada maksud tersembunyi . Yang dah tahu tu , ulangkaji balik . Hehe. Yang belum tahu , jum scoll bawah dan ambil tahu sal tahi lalat kamu tu . 

 
(kasar bahasa, sory)

|
|
|
V

  1. Bibir atas kanan - banyak rezeki, pandai
  2. Bibir atas kiri - ramai kawan, baik hati
  3. Bibir bawah kanan - disegani orang, ramai yg suka
  4. Bibir bawah kiri - pandai bicara, tak mudah kalah
  5. Leher kanan - cerdas, jujur, berani menderita
  6. Leher kiri - cerdas dlm segala hal dan banyak pengetahuan
  7. Leher di tengah - tercapai cita-cita
  8. Biji mata kanan - suka serong dan pembohong
  9. Biji mata kiri - pembohong tetapi baik hati
  10. Hujung mata kanan - baik hati, sopan santun, cerdas
  11. Hujung mata kiri - baik budi, murah rezeki
  12. Betis kanan - suka berhibur, boros
  13. Betis kiri - rajin, tidak suka menganggur
  14. Lutut kanan - bersikap tidak peduli dan tak mahu berusaha
  15. Lutut kiri - kurang kuat berusaha
  16. Kepala sebelah kanan - terkabul cita-cita
  17. Kepala sebelah kiri - sering menemui kesusahan
  18. Kepala sebelah belakang - jujur, sabar dan tekun
  19. Kening kanan - cerdas dan cekap
  20. Kening kiri - cerdas, sopan santun
  21. Tengah kening - keras hati, berani segala hal
  22. Hujung mulut kanan - kecil rezeki, tak mudah kalah
  23. Hujung mulut kiri - suka berpoya-poya
  24. Ketiak kanan - dapat menyimpan rahsia
  25. Ketiak kiri - jujur, banyak yang cinta
  26. Pergelangan kaki kanan - suka keluar rumah
  27. Pergelangan kaki kiri - kehendak kuat
  28. Batang hidung - banyak dicintai orang dan dapat menjadi kaya
  29. Pada hidung - banyak rezeki
  30. Dagu bawah kanan - jujur dan baik hati
  31. Dagu bawah kiri - bijak sana dan berbudi luhur
  32. Kemaluan kanan atau kiri - baik, suka senggama <-- *korang tahukan
  33. Di kepala kemaluan (lelaki) - bakal beristeri 2<-- *zakar
  34. Tumit kanan - jujur dan banyak kawan
  35. Tumit kiri - baik budi
  36. Alis kanan suka - menolong, baik hati
  37. Alis kiri - ramai yang suka
  38. Pangkal peha kanan - kemahuan kuat
  39. Pangkal peha kiri - suka kerja apa pun
  40. Telapak kaki kanan - tak mudah mengeluh
  41. Jari kaki kanan - suka menolong
  42. Jari kaki kiri - berbudi, suka berbuat baik
  43. Bahu kanan - cermat dlm membuat keputusan, banyak tanggungan
  44. Bahu kiri - suka kerja keras, banyak tanggungjawab
  45. Lengan kanan - setia dan taat pada atasan
  46. Lengan kiri - menepati janji dan rajin
  47. Pipi kanan - ramai teman
  48. Tengah-tengah pipi kanan - ramai yg suka
  49. Tengah-tengah pipi kiri - ramai teman
  50. Ubun-ubun - kurang jujur
  51. Pusat - cerdas, tangkas, tekun
  52. Pusat bahagian kanan - sejahtera dalam hidup
  53. Pusat bahagian kiri - beroleh kemliaan
  54. Pinggang kanan - sayang pada pas! angan hidup
  55. Pinggang kiri - disayang pasangan hidup
  56. Dada kanan - dapat mengatasi masalah
  57. Dada kiri - berani, jujur dan sabar
  58. Telapak kaki kanan - tidak mudah mengeluh
  59. Telapak kaki kiri - baik budi pekertinya
  60. Siku tangan kanan - kuat ingin memiliki kekayaan
  61. Siku tangan kiri - baik hati, suka menolong
  62. Jari tangan kanan - serba beroleh keuntungan
  63. Jari tangan kiri - serba baik bekerja
  64. Jari telapak tangan kanan - banyak rezeki tapi boros
  65. Jari telapak tangan kiri - banyak rezeki dan cermat
  66. Perut bawah kanan - banyak rezeki, suka memberi maaf
  67. Perut bawah kiri - baik hati, tenang hidupnya
  68. Sudut mata kanan dalam - disayang suami atau isteri
  69. Sudut mata kiri dalam - tidak mudah dilupakan pasangan
  70. Sudut mata kanan luar - baik budi, ramai yg cinta
  71. Pelipis kiri - murah rezeki, dpt jadi kaya
  72. Pelipis kanan - serba berhasil dalam usaha
  73. Kelopak mata kanan atas - baik hati, ramah, berjaya
  74. Kelopak mata kiri atas ! - baik budi, ramai yg suka
  75. Kelopak mata kanan bawah - agak malas
  76. Kelopak mata kiri bawah - agak bodoh, kurang bijaksana

Aku paling ketara di tengah-tengah pipi kiri maksudnye ramai kawan 
Korang ape pulak maksud dea ??cegitaw sikit


Twitter,churp dah pun tercipta





Pukul 2 pagi dok buat twitter . Buat 2 sekali gus . Untuk kawan yang 1 gi. Twitter kalau tidak memang tak nak buat . Nak buat churp² je. Tapi kena create twitter lak. Hmm , buat pi jela . 

Jum follow nak x ? >klik sini< . Kalau malas sangat klik bawah ne.

|
|
V


And ne kawan aku punya . Jum follow dia sama . }click here{ Nanti aku follow balik ok ? Ops ! lupa nak bagitahu . Kawan aku nickname dia Mhariz Bulatt.
Korang follow lah k ? Janji aku follow !




Exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera & Iera


 http://www.emocutez.com Hari ni aku tak taw nak tulis apa . So , aku join GA . Ni fist time taw aku join GA. Harap menang la. Teringin jugak rasa nya na menang untuk first time kalinya . 


(ne lah banner dia)
Cantik kan ?http://matcuoi.com  Korang jum join sekali ! Korang boleh gi blog Syakirah Rashid kalau nak join . Hadiah dia menarik². Nak tengok apa hadiah dia ? cescoll bawah.
|
|
|
V
Delishacs Shoppe
-2x Tudung

-2x Baju Kanak-kanak
 
 


Nordiey Blogshop
-2x Vintage Belt
-1x tudung
-1x Flowery Bag
 
 


Ann Little Closet
-100x Combo Voucher

-1x LED Watch for Him/Her

-1x Korean Cloths worth RM30



Handbags
-1x Jubah

-1x Maxi Dress

-1x purse

 


Diyana Boutique
-2x pashmina leapord



Hijab Inspirasi Aqeela
-1x pokadot shawl
-2x tudung bawal 3 tone
 


Skon Blogshop
2x Tassels (black & brown)


Muya Collections 
-1x baju kurung budak


Branded Bag Outlet

-1x Kawai handbag


Beauty Contact Lens

-2x mystery gift




Ieyka Syafiqah

-5x Domokun keychain


Sofia Kim
-2x Topup RM5
Ummah Sentral
-1x Topup RM20
Anis Athia
-3x Topup RM10
Izzah Liyana
-1x Topup RM5
(salah satu akan diberi)


Nurfarah sf
-8x Printed Bookmark


Hotz Mumma
-1x Unit Brooch


Lovely Strawberry Collections
-3x Tudung Express Mix



Maira Diana
-2x felt brooch


Lagi satu kalau nak join kena ikut syarat² dia. Kalau tak ikut , tak boleh la nak join GA dia.http://matcuoi.com  Korang nak join , cepat sikit sebab penyertaan ini akan ditutup jika 200 orang yang join http://matcuoi.com . Aku harap sempat . Kalau tak mau join , doa dekat aku supaya menang ok . Nanti lepas bulan puasa , aku belanja coky² ok ? http://matcuoi.com Hehe  .

Aku nak menang tu jew !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer