}

Jom usha entry ini

Segmen Kami Team Follow Back By Addreena

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Kita join !!!!! Korang yang lain jom join . Meriahkan suasana ok ! Tamat segmen ni 18 December niyh . By the way 19 December *keesokkan harinya birthday dia . 
Nak wish awal-awal lah .
♫♪Happy Birthday to You ! Happy Birthday to You ! Happy Birthday to Addreena Ishak ! Happy Birthday to You !♫♪



Nak kasi hadiah tadakk bajet . Hehee... So, kita join lah .

Cara-cara penyertaan

  1. Buat Entry Bertajuk Segmen Kami Team Follow Back By Addreena
  2. Letak banner di atas dan linkkan ke entry ini
  3. Nyatakan current followers korang dan target followers
  4. Printscreen sebagai bukti yang korang telah follow blog ini :)
  5. Tag dua orang rakan blogger korang! pastikan diorang tahu! :3
  6. Siap? paste link entry di comment :) CBOX? no way! :b
  7. Follow semua peserta segmen setelah senarai peserta diupdate


*Bukti kita dah follow 

Follower sekarang ada 374 baru . Tengah target 1234 ! *tamak nye . Kenapa pilih 6ber tu ? Sebab haritu printscreen follower and .... . Cuba tengok :

*Klik untuk tumbuhpembesaran

Cantikkan number follower tu ? Nak tengok jugak sapa org yg angka 1 tu . Hehee.. Ok , itu ja . Ohh ! sebelum lupa . Nak tag dua orang iaitu :



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

9 comments:

Nur Amalina Maisarah said...

Done follow back sini ^^ tengsss follow :)

Addreena said...

alololo thanks join! :) siap wish lagi ;) hehe trima kasih sgt2 :D

Nurain Syahirah said...

Hai, AIn dah lama dah follow blog nie :D

http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/12/keputusan-pmr-2012.html

Mrs Ween NamyeoL said...

hai. datang dari segmen yang sama. done foll here :)

http://chodingreasy.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Dayah Danisha said...

@Addreenasma2 . Hehee.. sma2 again . huhu..

REDred melon said...

follow sini ^^ http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Atiqah Nur NCG said...

dari segmen yang sama.done follow you.follow back

http://perhentianpeminatkorea.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Soffiya said...

Done follow :) follow back :)

Mimie Najib said...

salam knjungn dari segmen yng sama.. :)
selamat bersegmen.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer