}

Jom usha entry ini

Segmen : Aku dan Blog

Views
Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v

Hewhew ! Hello everyone . Untuk entri kali ni aku ada join segmen Paly
yang diberi nama  " Segmen : Aku dan Blog "
Join meriahkan segmen Paly . 
Sambil kita blogwalking !

*Click this banner and you can join this segment*

Tentang Aku

Firstly , Nama aku yang real Nor Hidayah . 
Tempat mak lahirkan aku dekat Hospital Alor Star 
Aku duduk dekat bumi → Malaysia → Kedah → Alor star → Jalan pegawai → dalam rumah . XD
Aku ne suka berhijrah ! Buktinya , sekolah pertama aku 
Sekolah Kebangsaan Hutan Kampung then Sekolah Kebangsaan Seberang Perak next Sekolah Kebangsaan Jerlun *sekolah sementara lepas tu Sekolah Menengah Kebangsaan Ayer Hitam . 2013 nak masuk ni mybe Mergong ataupun Syed Omar . Yang ni confuse na pilih yang mana satu .
Anak sulung dari tiga adik beradik . Banyak lagi tentang aku . Jenuh kalau aku hurai satu-satu .

Kenapa buat blog ?
Info sikit korang dah tahu nama aku kan ? Tapi kenapa nama Blog Dayah Danish ? Nama pakwe kah ? Tak-tak . Danish tu adik aku . That's why nama blog aku Dayah Danish . 
Aku buat blog just nak luah perasan and nak kongsi cerita aku dekat kawan aku . Dulu dah buat 1 blog Dayah Secret .Tapi password tah camna tak boleh nak buka . Then create lah yang baru . Lagipun , menulis ni boleh menghilangkan rasa boring , mengisi masa dan juga boleh perbaiki karangan aku . Itu sahaja kot . 


5 Blog yang aku suka 

Of couse lah abang apit ! 
Kedua kak lysaa
ketiga Kak amalina min hoo
keempat blog Apakah ?
and lastly Kak jia 

Ok , ni gambar Danish bulat aku <3 Love her ..

Maaf ! Dia jelir dekat korang  . Huhuu..


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

12 comments:

Paly said...

boleh jer, hehe

tengs sb sudi join segmen ni :)

Dayah Danisha said...

sama2

CikMunBlogger said...

selamat bersegmen :D

Nazmin Nazifa said...

from the same segmen :) follow u here ^^, http://amorevolta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Iema Gurlz said...

hye...
dtg dr segmen yg same
done follow ^^
meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

myu said...

Salam perkenalan :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Dayah Danisha said...

@CikMunBlogger Thankyou :D

Dayah Danisha said...

@Nazmin Nazifa Thankyou will follow u back soon . :D

Dayah Danisha said...

@Iema Gurlz ok2

Dayah Danisha said...

@myu :D

Myu Angle said...

Salam perkenalan :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

cik sweety said...

jenjalan dan bW here

sama je la kn

haha

jum sini plak :

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer