}

Jom usha entry ini

Save Our Palestine with Doodle buatan Fiqgraphic

Views

SELAMATKAN PALESTIN. Apakah peranan kita? Sesungguhnya umat islam pada hari ini adalah yang paling lemah,yang tidak dapat berbuat apa. Ini kerana kita tidak bersatu. Paling mudah dapat kita gambarkan dengan keadaan politik di Malaysia sendiri. Orang berpangkat besar tidak akan mendengar rintihan kita yang tidak setaraf dengannya. Itulah kebinasaan wang jika hanya memandang dunia semata2. Kita sebagai umat islam hanya mampu berdoa,berdoa dan terus berdoa. Allah akan sentiasa mendengar doa hambanya yang bersungguh-sungguh.

Sokonglah dengan menjadikan gambar facebook anda. Lelaki akan menyusul. Insyaallah.


Hanya ini yang mampu aku buat untuk membantah kekejaman zionis laknatullah. Jom sama-sama kaum muslimah jadikan DP Facebook anda. Yang lelaki akan menyusul. Insyaallah. YAHUDI CELAKA!


Tak tahu camna nak buat Deff Profil a.k.a DP ? Senang je , korang pilih la gambar yang mana korang suka klik mouse belah kanan tu . Ambil save image as.. then save dalam album . Log in FB korang tahu kan camna ? Upload and 'make this my profile' Senang ke mudah ? heheee...

One more thing ini entry dicredit kepada Fiqgraphic . So , jangan ingat aku pandai sangat bab buat vector ne . Fiqgrapih idola aku tu jangan buat main-main. XD
Dah aku minat purple , tahu la korang aku pilih apa . Korang ? 



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

15 comments:

SuDu Biru said...

salam..dah copy satu gambar..thanks :)

Yousake NKRI said...

sekedar mampir sambi meramaikan blog ini :)

Fendy said...

okay..tq

Dayah Danisha said...

@SuDu Biru :D sama2

Dayah Danisha said...

@Yousake NKRI :D

Dayah Danisha said...

@Fendy Sma2 :D

zulhilmi tempoyak said...

ayuh selamatkan palestin.

BALQIS HARYANI said...

Hai , jom join GA Qis ! http://balqisharyani.blogspot.com/ Hadiah dress dan hadiah untuk top refferal menanti kamu :)

Ima Salsuzaima said...

Amin..semoga ALLAH melindungi umat islam dan menempatkan mereka yang mati syahid di syurga yg indah itu.

Dayah Danisha said...

@zulhilmi tempoyak ya

Dayah Danisha said...

@BALQIS HARYANI oh yke ? insha'allah akn join

Dayah Danisha said...

@Ima Salsuzaima Amin ya raballalamin

Asmar Arafad said...

Dtg berbalas kunjungan, cerita asal jom solat hajat

cerita best said...

Asalamualaikum...sori le pakjoe lambat terjah maklum la tgh final exam kt kolej hahah....nie dh abis dh blh le terjah cm dlu blk hhahahaha

Dayah Danisha said...

@cerita best Wasalm . yake ? maaf gnggu pak joe , ptot lama xnmpk di group2 blogger . klau tdak penu noti mcam sekarng . hihii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer