}

Jom usha entry ini

RA Segmen : Jom Follow dan Click Earnings

Views
Ini malam aku join segmen dari blog Green HouseRA . 


Jom join ramai-ramai . Korang juga dapat tingkatkan follower anda . 
Syarat yang perlu korang patuhi : Dari Ruqaiyah Amanina

1. Wajib follow blog nina dan kiki (sebab kiki buat banner yg comel sangat ni)
2. Wajib like fanpage nina *akan dicheck!*

3. Wajib tekan advertise SINISINISINI, atau tekan segala advertise yg ada dekat blog nina ni ye (tekan sehingga habis loading baru tutup) *jujur ye!*

4. Copy paste banner di atas ni di entry, sidebar blog korang dan linkkan ke blog ni ye (tak nak letak dekat sidebar pun okay tapi yang penting dalam entry) *warna biru tu korang boleh adjust banner tu ikut kesesuaian*

5. Buat satu entry yang bertajuk " RA Segmen : Jom Follow dan Click Earnings " dan pastekan link entry di bawah kotak komen nina (pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA)

6. Setelah list peserta telah disenaraikan, anda wajib follow blog peserta lain dan click earningsadvertise mereka juga ye :) *jujur ye!*

7. Tag berapa orang dan pastikan mereka tahu *akan dicheck!*
 Yang terakhir aku nak tag kepada :-





♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

26 comments:

D i n said...

slamat bersegmen :)

Ruqaiyah Amanina said...

thanks dayah join segmen sy :) hehe now list peserta dah keluar bolehlah follow dan click advertise mereka dan jgn lupa tinggalkan jejak anda di entry diorg tau :)

Dayah Danisha said...

@D i n Thanks yaw

Dayah Danisha said...

@Ruqaiyah Amanina ok ! :D

Pwincess sarah said...

singgah dan follo dari segmen yang sama.. jom.. :)

http://budakmanja94.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

Secret Garden said...

dr segmen yg sama! Done follow



http://syazain.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

miszfazierra said...

hi! salam kenal. done follow here and dah klik earning awok. jemput singgah blog sy kay ;)

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

nur hidayah said...

join segmen nie jgak !
http://lurpesyaki.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings_11.html

azifah yazid said...

follow sini...

follow balik jom...

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

Dayah Danisha said...

Dah follow semuanya

Siti Rohaida said...

dari segmen yang same
http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

umi said...

done follow :)
siap makan angin kat sini =D

http://truebrotherh00d.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

JannaSutikislan said...

dah follow + click earning

http://awe-jaehyunglee.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

Puan Gojes said...

hi syg ;)
done follow kamu sama ! salam kenal ya ;)

http://puangojes.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

bermula disini said...

datang dari segmen yang sama
jom follow blog sy pula

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

::azmina nordin:: said...

datang follow dari segmen yang sama :)

MrPetak Talks said...

Assalamualaikum..
Selamat berkenalan :) petak dah follow blog ni :))
Petak pun join segmen ni :)) ..
Jgn lupe singgah n follow petak ye

TQ :))

http://www.mrpetak.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

ahh ayzaa said...

singgah follow dari segmen yang sama
> http://ahhayzaa.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html <

Gadess.Butterfly said...

assalamualaikum .dtg dari segmen yg sama .done follow n klik ur earning ..

jom follow n klik earning saya :)
http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

Yaa Niee said...

datang dari segmen yang sama :] http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

natasyapink said...

datang dari segmen yang sama. =)
lawanye blog awakk.
dah klik segale ads & button yg ade.

http://natasya-pink.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

Princess Syazliyana said...

#310 done follow ur blog and click ur earning ^^ http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html jom lawat saya balik :D hihi

Ina Ania said...

dari segmen yang saya. follow you n follow me back k ? :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earning.html

Dayah Danisha said...

Done follow sume

Meera Ishak said...

haii^^ dari segmen yg same. done follow :) http://meeraishak.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html visit mine back? :D thankyou!

Siti Rohaida said...

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html
done dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer