}

Jom usha entry ini

Jom Follow Sempena Cuti Sekolah

Views
Ok , serius bak ang ! Aku bosan gila . Dalam masa bosan terjumpa la segmen . Aku pun nak gak tingkatkan follower . Korang jom la join sekali . Tambah rakan gitu~

Tengok number follower aku . Awesome rigth ? Tambah 1 dekat depan . Perhh ! lagi cun . Hehee.. aku kalau boleh nak tambah rakan sampai number 1 muncul dekat depan tu. Nak tengok jugak siapa orang nya . 


Ne banner dia . Cute je . Jom join . Lagi ramai lagi bagus ! Syarat-syarat Ain senang je :

Here !
Syarat-syarat yang wajib dilakukan =)
1) Follow blog ain. Macam biase =D --> SINI =)  
2) Follow blog abang ain. ;) --> SINI =)
3) Like fanpage ain --> SINI (Ini sunat tauu !! Kalau nak like, like, kalau tak nak, tak ape ye =))  
4) Like fanpage hiburan ain ni =D --> SINI 
5) Korang wajib follow semua peserta eh =D*Semua ini akan diperiksa ye =)*






♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

24 comments:

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 236 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Dayah Danisha said...

@Fariz RezaOk bos ! insha'allah akan melawat selalu

Ain said...

Terima kasih sudi join ye, ain dah follow blog ni. AIn akan datang lagi blog ni bile senarai peserta sudah diumumkan, happy holiday..^^

Dayah Danisha said...

@Ain Ok ! Thanks

tyakamal said...

done follow awk, hit me back !

Ain said...

Assalamualaikum,

Update !! Senarai peserta sudah dibuat, harap akak menepati janji ye, akak kene follow semua peserta =) Ni link nye -->

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-jom-follow.html

Salam Maal hijrah ^^

CikMunBlogger said...

singgah sini :)

dari segmen yang sama :)
http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

Dayah Danisha said...

@Ain Ok adik . Tak tipu aih

Delimasari said...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

GadissKecikk said...

selamat malam^^
dr segmen yg sama http://gadisskecikk97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

Zafree zamri said...

berjalan dalam segmen yang sama :)
http://mainakceqita.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

Fatini Zahid said...

selamat malam.... d0ne f0ll0w.. dr segmen yg sama..

http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dr segmen yg sama...

ayu juga dah follow...joom join segmen ayu pulak yer..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

Nurain Syahirah said...

Hai, thanks for follow me!

Datang sini sebab nak follow awak balik..hehe #267

Lyeen De Syifa said...

Lyeen dtg sini dr segmen yg sama...:)
Lyeen dah follow awk..:)
Happy blogging dan selamat bercuti. Lyeen nk bagi cupcakes juga kat sini..Hoyeh...^_^

p/s: http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/segmen-j0m-follow-sempena-cuti-sekolah.html

pr!ncEsS1405 said...

singgah..dari segmen yg sama :)

http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

my single storry said...

Datang dari segmen sama...Jemput datang dan follow ya?
http://so-sweet-storry.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

Dayah Danisha said...

Thanks you all ! done follow your blog . Happy blogwalking ..

Syazrin Rayhan said...

dari segmen yang sama ,
jemput datang n follow kite...

http://malayastyle.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

blue orange said...

done follow ,, follow balik kay ? thanx,, http://bluezain.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

Asmar Arafad said...

Dari segmen yg sama, done follow sini, jemput ke teratak hamba untuk berkomen sebentar
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Reena Shukri said...

reena singgah sini..

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

Dayah Danisha said...

Done follow sume .

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html
*sila abaikan jika sudah follow & join .. tq .. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer