}

Jom usha entry ini

Hari Theme Merah !

Views
Assalamualaikum  
Peacee Yo(!) ^_^v

Apa yang aku maksudkan ne ? Theme merah ? Tak , camni cerita dia. Hari tu aku bangun agak lewat . Buka mata terus gi mandi .

Salin baju apa semua , keluar bilik terkejut sepupu ku semua pakai baju same colour ! warna merah . Time tu aku balik rumah tok aku . Cuma seorang sahaja yang pakai baju putih . Nama nya Firdaus  *padahal budak ni bukan mandi lagi .

Sepupu aku yang lagi sorang kata camni “adus*nama gelaran , gi lah mandi . Pakai baju merah , bagi sama . Kita bagi semua merah” Yang best nya kemarin Thema Pink *tak dirancang kebetulan sama juga theme merah ne tapi Cuma separuh yang pakai .

Adus balik mandi pakai baju merah . Tekan sini . Kira-kira balik semua yang sertai 9 orang kod . Yang lagi .. lagi .. lagi .. best , tok aku pun pakai baju merah !! hahaa..

Semua ni tak dirancang pun . Kebetulan semua . Cuma ada 3orang je yang sepakat nak pakai baju same colour . Tengok-tengok semua pakai baju yang same colour .

Hahaa.. bagi aku lawak ! hahaa.. Best sangat . Banyak pot pet pulak aku . Jom kita layan gambar . Nak bukti dekat korang yang hari tu adalah hari THEME MERAH sahaja. Hahaa…





 (tok aku ni)
 Peach !

 twinklee !!






Suka sungguh dengan penyapu tu.


Jaga-jaga ! Danish nak katok hampa .

 Danish ni , comey kan ?
 Firdaus a.k.a adus


See ? kan semua merah , tengok kan dah buktikan . Hujan renyai-renyai pun kami tetap bermain .
Setelah penat , masuk rumah mandi apa semua . Kumpul dekat ruang tamu , lepak , tunggu mak aku jemput aku . 

Mak bawa pizza pulak . Kami apa lagi .. Nyam nyam laa. Sedap . paste dekat JB*jiran belakang bukan justin bieber . Petang tu kami main bola paste-paste buli orang tengah .
 "Tuju pot" it's mean tuju tin . 


Kami hebat macam budak hipster dengan jeans ketat . Tak kan koyak , takkan goyah , takkan terpisah . Kami riuh , Kami gempak , ngam ngam macam segi empat tepat . Suara berbeza , pilihan sama , fahami jiwa tanpa suara . Kami sembang , gaduh , kutuk , lepak sebab kami muda sekali je . Bersama mencipta , menggegar dunia . Kami bebas merantau tempat , merayu-rayu mencari jati diri . Bersama selamanya . Kami buddyz , tak kan terpisah !
Kami walaupun sepupu , kami tetap buddyz ! >Here<



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

6 comments:

mishz aenil :) said...

wow . happeningnya family :) suka2 . rasa bahagia jaaa .

Mohd nasrul said...

@mishz aenil :) Laa... Kak ainil ka ? hehee.. bhagia sangt2 :D

VINKY BLOG said...

Follback Succes , thanks friends

Dayah Danisha said...

@VINKY BLOGThanks too

mishz aenil :) said...

hihi :) kak ainil la , spa lag . nasrul neyh spa ek ? maaf ler , xknai .

Dayah Danisha said...

@mishz aenil :) Sory , tadi terguna blog orang lain . hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer