}

Jom usha entry ini

Bagi yang ketegaq jom tengok !

Views

Tadi kawan ada tunjuk some picture . Nak tergelak gak la. Thanks kawan , happy aku malam ne >Fakrul Razy< . Mood aku malam ne kureng sikid . Tak pa , dah ok . Aku nak share some picture dekat hampa-hampa yang baca ne . Tapi bukan picture yang kawan aku paste to . 
Sebelum to kepada isteri yang mengandung , girlfriend , adik , kakak , ibu mertua dan lain2 yang mempunyai masalah sakit jantung ke , tenat ke . Aku sarankan jangan tengok . Sebab pe ? err... Hehe... Tapi yang ada masalah papa jangan tengok ok . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Ok , apa korang rasa ? Aku tak masok campur yang ketegaq nak tengok juga . Hihihi... Ne gambar cantik punya . Huhu~
Diedit
Esok dah raya haji . Kepada umat islam salam aidiladha 


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

16 comments:

aiman said...

zzzzzzzzzzzzzzzz

Nabilah Azahari said...

scary! bhahaha

Dayah Danisha said...

@Nabilah Azahari 3:D

Dayah Danisha said...

@aiman err''

aiman said...

hahahaha
awat errrr

x2
2 tertidoq x sat nie

dengaq lagu shaduu sngt
Wakakakkaka

aiman said...
This comment has been removed by the author.
Dayah Danisha said...

@aiman Ceh ! banyak la kmoo

GreenSejukhati said...

opocott ! terkejuit cek ^_~

GreenSejukhati said...
This comment has been removed by the author.
leakedknowledge said...

nak kasi lg angker muka hantu yg hujung pic tu kne gerak2 baru hardcore seramnya..ehehe

Dayah Danisha said...

@GreenSejukhati haha ! sabar2 hihi

Dayah Danisha said...

@leakedknowledge hehehe... tapa kasi gerak guna photoshop.

Cik Fie said...

Entri Yang Best :)

Dah Lama Follow Blog Awak . Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

Dayah Danisha said...

@Cik Fie Heheh... ok

cerita best said...

opocot teekejut pakjoe hehhe

Dayah Danisha said...

@cerita best hehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer