}

Jom usha entry ini

Lawak ke bodoh ?

Views


 
(yang mana satu pilihan korang ??)


Hari nie aku nak korang try satu benda nie. Bagi korang lawak ke bodoh ? Bagi aku bodoh. Ada ka patot benda to dok ......................... Cup* Tak leh bagi tahu la. Korang kena try sendiri ok ?

Kita buat step by step allrigth . Let's start.

Step 1:
Buka google , internet, mozila , opera or pape yang berkaitan .

Step 2:
Korang tulis dekat seacrch to . Tulis " callhim  "

Step 3:
Dah seacrh ? Korang pilih la link yang first sekali .

Step 4:
Lepas tu akan keluar new tab kan . Dekat situ dia tulis dalam bahasa russian. Ada kotak kan ? Hampa isi lah dengan nama hampa or pakwe ke , ayah ke , mak ke , friend ke or pape jela nama. 

Step 5:
And the last one , dah sampai kemuncak . Dah tulis nama pa lagi tekan jela GO! And see what's happen .

Har , apa perasaan anda ? Ingin maki , menangis , marah , lawak , pecah perut , gila ??? Let's that feeling go away . Peach (Y)


Diedit 22/10/2012 :

Ne semua aku dapat tahu dari Mr. Mohd Faiz Najmi



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

9 comments:

Ikhmal Malique said...

mencurigakan.. hehe

Dayah Danisha said...

@Ikhmal Malique Haha ! maaf law terkena.

Syafa Syafiqah said...

Haiyokk!! Nampak macam nak bagi link gambar hantu je!! Selalu macam ni tau!!

KY said...

setuju dengan Syafa Syafiqah, tak nak try lah hahaha

Dayah Danisha said...

@Syafa Syafiqah Hehe .. sorey la syg ..

Dayah Danisha said...

@KY ala try la KY . best tw . hwuhwu

惄 dilladelaila said...

blog anda telah dipromosikan di http://dilladelaila.blogspot.com/2012/10/5-blog-terpilih.html . jemput lihat,,

Dayah Danisha said...

@惄 dilladelaila Ohh ! yke . truja sgt2 . first time ne

Fauzan al-Farisi said...

Waduh, hahahaha mengerikan !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer