}

Jom usha entry ini

PMR will come in a few days

Views



Lama aku tak update blog . Maaf ! aku buzy buat persiapan PMR . Hangpa jangan ingat aku tak study pulak . Study tu study tapi banyak lebihkan television . Hehe. Tambah lagi "Cinta Fitri" . Memang tak leh tingai . Ada la gak miss. Aku tahu gambar tu ulang . Tapi aku tak tengok lagi . 



5A ? Kenapa 5A kenapa tak 8A,9A ? Tak , ramai yang target aku suruh dapat 5A. Mampukah aku ??? Nak dekat peperiksaan ne . Cikgu ada bagi kertas macam periksa sebenar . Tapi senang kod jawab . Belum tentu betul . =_= ! Hehe. Korang doa aku law tak dapat 5A , 8A pun jadi la. Haha ! .

Tapi percubaan akhir ne pun tak da A . Apa kes ann ? Payah nak mampuih kod . PMR lagi seminggu lagi !! adoiy . Kan bagus tak ada periksa . 

Hope you all prayer for me to succeed almost coming preformance pmr
Ok , that's all . Lepas PMR mybe aku akan update lagi . Buat masa ni aku tak update , mak bising . Haha ! For pmr candidate I want to say to you :





♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

6 comments:

pr!ncEsS1405 said...

apa salahnya kalau target tinggi2 pon,,
sy camtu gak dulu,,slalu dapat rendah je,,paling tggi 4A,,p sy ttap target tggi n Alhamdulillah sy dpt apa yg sy target :)

gdluck for ur exam..
chaiyok-II,,aja2 fighting,,u can do it!!

Dayah Danisha said...

@pr!ncEsS1405 Hehe . thanks for your advice . XD

Ridzwan Mohamed said...

semoga berjaya...insya-allah pmr yg sebenar ni biasenye sng sikit.

jd mcm aku, math semua gred aku pernah rase

Dayah Danisha said...

Ohh yke . Thanks info ^^

Mohammad Thaqib said...

All the best for your PMR!!

Dayah Danisha said...

@Mohammad Thaqib Thankyou so much !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer