}

Jom usha entry ini

KAMI BLOGGER UTAGHA

Views

Tadi blogwalking ada terbaca entry dari Gadis Kampung Separa Bandar . Comey dia. Ok , dalam post tu GKSB suquh sediakan satu entry yang bertajuk ' kami blogger utagha '. Lepas dah siap semua kena letakkan nama , link dan dari negeri mana (utara sahaja).


Nak tahu lebih lanjut or nak join jom gi ke sini 


Nak bagitaw yang dah kenal ok ! Yang tak kenal lagi cek ni oqang utaqa . Cek mai dari Kedah , Alor Staq nuh ! Anak Jati Kedah kod . Ok , tu jew . Bhaii...~


Malaysia boleh , Kedah pun boleh !
Pa² pun jom pakat² join baru best ramai² . http://www.emocutez.com



♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

4 comments:

nana kamarul said...

Too bad I bukan orang utagha. Kalau tak dah boleh join dah. Hehee :D

Dayah Danisha said...

@nana kamarul
cari keja sini , bleh join . ^_^

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

orang loqstaq juga?? sama la kita.

thanks join KBU...

Nanti add FB gtau kata dh buat entry eyh ;)

Dayah Danisha said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr Dah add . ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer