}

Jom usha entry ini

Adik aku , 3tahun , pandai dah main game

Views

Hola everyone ! lama tak update entry aku ne. Korang tahu tak adik aku yang berumur 3tahun tu pandai dah main game . Dia pandai ka ? har la, tengok la sapa ajar dia . Haha !

Hampa² semua tak percaya kata² aku yang memang terbukti betul ni ? Perlu bukti ? Ok , fine . Aku tunjuk kat hampa²  yang tak percaya ni . Tengok gambar ni :


|
|
|
V

Har , tu ? tak caya lagi . aku dah bukti kan ? Tak silap aku , adik main games Alien Stars . Ada lagi gambar , nak tengok ? scroll bawah . Tak mau tengok ? Ok , bye ! Bagi yang nak tengok , bawah sini :

|
|
|
V
(kawasan yang dihitamkan diprivate)

(ni lah reaksi muka adik aku ketika main games)

Tada... dah habes . Ehh ! kejab . Tengok gambar bawah ne lak :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V




Tengok ? Ni lah jadinya , lepas penat bermain . Haha ! syOk jew dia tido atas massage chair (gintell)
. Untuk adik : Selamat tido . Lending time ~... Zzzz...





♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer