}

Jom usha entry ini

Exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera & Iera

Views

 http://www.emocutez.com Hari ni aku tak taw nak tulis apa . So , aku join GA . Ni fist time taw aku join GA. Harap menang la. Teringin jugak rasa nya na menang untuk first time kalinya . 


(ne lah banner dia)
Cantik kan ?http://matcuoi.com  Korang jum join sekali ! Korang boleh gi blog Syakirah Rashid kalau nak join . Hadiah dia menarik². Nak tengok apa hadiah dia ? cescoll bawah.
|
|
|
V
Delishacs Shoppe
-2x Tudung

-2x Baju Kanak-kanak
 
 


Nordiey Blogshop
-2x Vintage Belt
-1x tudung
-1x Flowery Bag
 
 


Ann Little Closet
-100x Combo Voucher

-1x LED Watch for Him/Her

-1x Korean Cloths worth RM30



Handbags
-1x Jubah

-1x Maxi Dress

-1x purse

 


Diyana Boutique
-2x pashmina leapord



Hijab Inspirasi Aqeela
-1x pokadot shawl
-2x tudung bawal 3 tone
 


Skon Blogshop
2x Tassels (black & brown)


Muya Collections 
-1x baju kurung budak


Branded Bag Outlet

-1x Kawai handbag


Beauty Contact Lens

-2x mystery gift




Ieyka Syafiqah

-5x Domokun keychain


Sofia Kim
-2x Topup RM5
Ummah Sentral
-1x Topup RM20
Anis Athia
-3x Topup RM10
Izzah Liyana
-1x Topup RM5
(salah satu akan diberi)


Nurfarah sf
-8x Printed Bookmark


Hotz Mumma
-1x Unit Brooch


Lovely Strawberry Collections
-3x Tudung Express Mix



Maira Diana
-2x felt brooch


Lagi satu kalau nak join kena ikut syarat² dia. Kalau tak ikut , tak boleh la nak join GA dia.http://matcuoi.com  Korang nak join , cepat sikit sebab penyertaan ini akan ditutup jika 200 orang yang join http://matcuoi.com . Aku harap sempat . Kalau tak mau join , doa dekat aku supaya menang ok . Nanti lepas bulan puasa , aku belanja coky² ok ? http://matcuoi.com Hehe  .

Aku nak menang tu jew !


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

2 comments:

Iera balqis said...

gudluck dear ;)
Btw,visit here again..Nice entry dear..If you free time visit my new entry yea..tq :D

Dayah Danisha said...

Wahh ! thanks visit again . Thank you. ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer